NAJJAČI NARKO-BOS PRETI TRAMPU IZ ZATVORA: Evo šta poručuje novom predsedniku Amerike ako se bude KAČIO SA NJIM

Guzman je podzemnim tunelom prošle godine pobegao iz meksičkog zatvora, ali u januaru je ponovo uhvaćen

  • 13

Hoakin Guzman, mnogo poznatiji kao El Čapo, svakako je osoba koju ne želite da imate za neprijatelja, pa makar bili predsednik Amerike. Sudeći po pisanju na Tviteru, Donald Tramp je već dobio opasnog protivnika, iako ga do stupanja na funkciju prvog čoveka Sjedinjenih država dele još dva meseca.

>>> KRVAVA OSVETA ZA EL ČAPA: Ubijen sudija koji je istraživao njegov narko-kartel USRED BELA DANA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Jedan od najvećih narko dilera na planeti stekao je svetsku slavu pošto je na spektakularan način, podzemnim tunelom, prošle godine pobegao iz meksičkog zatvora, ali u januaru je ponovo uhvaćen i sada čeka izručenje u Ameriku.

To ga ne sprečava da preko svog Tviter naloga, za koji se veruje da kontroliše njegov sin, komunicira sa spoljnim svetom, a najveću pažnju privlače njegovi stavovi povodom nedavnih predsedničkih izbora u Americi.

Pobeda Donalda Trampa, poznatog po veoma neprijateljskom stavu prema meksičkim imigrantima, veomeaje razočarala nekadašnjeg vođu najmoćnijeg narko kartela na planeti.

- Predstavnik mržnje, konfrontacije, rasizma, proganjanja i mizoginije je pobedio. Veoma tužna situacija za sve - napisao je Guzman posle objavljivanja izbornih rezultata. Ali, El Čapo se nije zaustavio samo na rezigniranim komentarima.

On je zloslutno upozorio da njegovi sunarodnici neće sedeti skrštenih ruku ako Tramp bude ostvario preizborno obećanja o podizanju zida na američko-meksičkoj granici.

- Nećemo spuštati gard. Ako se Tramp bude kačio sa Meksikancima, nećemo imati za cilj samo da srušimo zid - napisao je El Čapo.

Tramp je izjavio da Guzman predstavlja sve loše kod Meksikanaca, a posle pobede na izborima potvrdio je da će igraditi zid i deportovati milione ilegalnih imigranata.

- Zid nije problem, srušiću ga ili zaobići, ali koliko deportacija će se dogoditi, koliko porodica će biti razdvojeno - upitao je El Čapo na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Student

    14. novembar 2016 | 16:06

    Sad je valjda svima jasno koja vlast je bila za mafiju.....

  • Zmaj

    14. novembar 2016 | 23:30

    Nemam nista protiv Trampa ostavimo vreme da vidimo stace biti. Ali protiv Klintonovih imamo svi mi puno toga. A kada je Amerika u pitanju necudime nista. Pa ni neki tamo El Capo.

  • Sik

    14. novembar 2016 | 17:55

    Donalde..brate..Klintonovih se ti čuvaj. Ovaj Čapić je mala maca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA