≫ 

PREMIJERNO: Jedna od "Žena Balkana", Tamara Obrovac ima novi singl i spot! (FOTO) (VIDEO)

Melodiju za ovu reinterpretaciju tanga kroz prizmu Istre Tamara je, kako kaže, imala dosta dugo u glavi pre nego što ju je zajedno sa svojim sjajnim pevačima artikulisala u pesmu

  • 0

Tamara Obrovac, džez pevačica koja je zajedno s Amirom Medunjanin i Biljom Krstić pre dve godine u sklopu projekta "Žene Balkana" nastupila na festivalu "Balkan trafik" u Briselu, ima novi singl i spot.

SASSJA predstavlja NOVI singl: Pogledajte premijerno spot za pesmu "Ništa" (FOTO) (VIDEO)

Reč je o pesmi "Tango istrando" s aktuelnog albuma "Canto Amoroso" koji Tamara potpisuje zajedno sa svojim Transihistria ansamblom.

Foto: Mare Milin Foto: Mare Milin

Sam singl je kratak, dinamičan i razigran instrumental u kojem je i glas Tamare Obrovac u službi instrumenta. Melodiju za ovu reinterpretaciju tanga kroz prizmu Istre Tamara je, kako kaže, imala dosta dugo u glavi pre nego što ju je zajedno sa svojim sjajnim pevačima artikulisala u pesmu.

Vrckavu i melodičnu kompoziciju prati i prikladan spot, sniman u maniru nemih filmova prožetih vizualnim humorom, odnosno gegom.

- Spot je ležeran i veseo, a kadrovi su snimani u Istarskom narodnom pozorištu i na pulskim ulicama i trgovima u pauzi između tonske probe i koncerta…Naša se vesela družina lepo zabavljala tokom snimanja pa verujem da ovaj sasvim nepretenciozan video snimak lepo ilustruje izreku da su pevači kao deca - izjavila je Tamara Obrovac.

Režiju i montažu spota potpisuje Don Bobo, a za snimanje su se pobrinuli Josip Pino Ružić i Roberto Ostoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA