≫ 

STRAVA I UŽAS KOD KRAGUJEVCA: Muž pretukao suprugu, pa se ubio nožem!

Policija utvrđuje detalje ove teške porodične drame. Pretpostavlja se da je D. Lj. pretukao suprugu, pa se ubio nožem

  • 1

Svađa među supružnicima u naselju Ilićevo kod Kragujevca završila se tragično. U svojoj kući, u popodnevnim satima, pronađen je mrtav D. Lj.(53), dok je njegova supruga V. Lj.(48), sa teškim povredama, prevezena u kragujevačku bolnicu.

TUGA U LESKOVCU: Muž je našao obešenu na tavanu nakon što ju je firma prevarila za posao

Šta se tačno dešavalo u njihovoj porodičnoj kući u ovom prigradskom naselju zasad se pouzdano ne zna. Komšije su primetile V. Lj. koja je sva krvava izašla u dvorište ispred kuće i tu pala bez svesti. Pozvali su Hitnu pomoć i policiju koja je nedugo zatim u kući pronašla mrtvog D. Lj.

Policija utvrđuje detalje ove teške porodične drame. Pretpostavlja se da je D. Lj. pretukao suprugu, pa se ubio nožem.

Postoji, međutim, i pretpostavka da je ubijen u sukobu sa suprugom, kao i verzija da je preminuo usled stresa posle teške porodične svađe. Šta se tačno desilo znaće se posle policijske istrage,odnosno obdukcije tela tragično nastradalog D.Lj.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Prema dosadašnjim saznanjima, supružnici su bili sami u kući i veruje se da su se posvađali tokom porodičnog ručka. Na to ukazuju puni tanjiri na trpezarijskom stolu koje je policija zatekla kada je ušla u kuću. Pretpostavlja se da su se svađali i tukli.

- Čula se galama u vriska iz njihove kuće, a onda je žena sva krvava istrčala napoplje i pala u dvorište - ispričao je jedan od komšija za "Večernje novosti".

Komšije kažu da D. Lj. i njegova supruga imaju troje odrasle dece, da su bili dobri i vredni ljudi. D. Lj. je u poslednje vreme bio depresivan, pio je lekove, ali ipak ne znaju šta je tačno dovelo do tragedije.

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Warhammer

    16. novembar 2016 | 00:03

    Da,da,taj noz je verovatno nelegalno oruzije,a eto,drzava se svim silama,kako cujem,bori.mozda bi trebalo da se celoj zemlji oduzmu nozevi,sekire,budaci,lopate i ostalo opasno oruzije,koje je nelegalno,naravno.ja,eto,drzim nelegalno vatreno oruzije.zarac za vatru mi je uvek u kaminu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA