BESPLATNE KARTE: Telegraf vas vodi na predstavu Život je loto (FOTO) (VIDEO)

Za besplatne karte za predstavu koja će se odigrati 23. novembra u 20 sati u teatru “Carte Blanche" javite se redakciji Telegraf.rs na mail: redakcija@telegraf.rs danas u 14.30 sati

  • 2

Predstava "Život je loto" ponovo će se odigrati pred publikom 23. novembra u 20 sati u teatruCarte Blanche”, a redakcija Telegrafa čitaocima dodeljuje ulaznice.

ŽIVOT JE LOTO: Posle ove predstave možete da postanete MILIONER (FOTO) (VIDEO)

Tako će troje najbržih čitalaca dobiti po dve karte, a nakon predstave pozorišna publika će biti poslužena kafom i grickalicama, dok će glumica Monika Romić iz bubnja sreće izvući troje dobitnika kojima će dodeliti Loto tiket, piće sa njom u klubu teatra i zajedničko fotografisanje.

Predstava "Život je loto": Da li ste spremni za sedmicu? (FOTO) (VIDEO)

"Život je loto" publici takođe omogućuje da učestvuje u odabiru kraja predstave, a pored neobične interakcije sa publikom, prezentuje i kvalitetnu muziku i bogatu video produkciju.

- Ova tragikomična priča u prvi plan stavlja Veru, ženu koja se u roku od 24 sata našla u nizu neverovatnih životnih situacija. Ona dolazi na železnicku stanicu i igrom slučaja počinje da iznosi svoju nesvakidašnju priču u koju su upleteni i njen muž, ljubavnik, komšinica, kuma, mama, tata, loto, kuglice, laptop, hitna pomoć, spiker sa železnicke stanice… Priču komplikuje neverovatan događaj, kada ​Verin muž dobije sedmicu na Lotou. No, ​već u sledećem trenutku on saznaje da ga ona vara i tada počinje njena drama, a publici komedija - siže je ovog neverovatnog dela.

 

Foto: Sale Jančević Foto: Sale Jančević

Pisac komada je Vladimir Đurđević, rediteljka je Bojana Lazić, video projekciju, snimanje i montažu uradila je Milina Trišić.

Monika Romić široj javnosti je poznata iz više serija (Jedne letnje noći – gđa Zupančić, Ljubav i mržnja – Viki i mnoge druge…), kao i iz pregršt reklama, a igrala je na scenama SNP-a, Zvezdara teatra, KPGT-a, KULT-a, Pozoršstanceta PUŽ. Često je neprepoznatljiva u ulogama zbog svoje fantastične transformacije.

Inače, predstava je u vrlo kratkom vremenskom periodu predstavljena na različitim festivalima, kao što su “Dev9t”​, ​”Belef”, “Pozorišni dani” u Mrkonjić gradu, a na internacionalnom festivalu monodrame “Albamono” u Albaniji, Monika Romić dobila je i nagradu za najbolju žensku ulogu u ovoj predstavi.

Za besplatne karte javite se redakciji Telegraf.rs na mail: redakcija@telegraf.rs danas u 14.30 sati.

a za rezervacije i informacije pozovite Teatar “Carte Blanche” na brojeve: 011 420 90 70 i 069 420 90 70 ili mail: office@carteblanche.co.rs.

Video pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    16. novembar 2016 | 15:30

    A jel' igra - Suzana?...

  • Ana

    16. novembar 2016 | 14:51

    Ukradena predstava.Gledala predstavu pre 10 god.imam negde i cd sa delovima predstave.Glumila je neka mlada sjajna glumica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA