≫ 

Srbi otkrili šta misle o Titu, Vučiću i Tadiću - ko je za njih najbolji vođa svih vremena?

 ≫ 

Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je ko su za Srbe najveće vođe svih vremena

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mladen

    17. april 2021 | 00:01

    1980 Sam godiste.Pocetkom 2020 sam se vratio u Srbiju i sad gledam kako da,ali bukvalno popegnem.Samo sto cu ovaj put sve da rasprodam da vise nemam gde da se vratim.Tito...kazu bio je ono bio je ono,ovakav onakav...ok i neka je sve istina,ali gledam moje roditelje.Sa svojih deset prstiju su za vreme te epohe stvorili porodicu,kupili stan od 70kvadrata i napravili kucu.Vozili Ficu,Stojadina,Juga,pomagali svoje roditelje jednom godisnje isli na more bili srecni i nasmejani.Baba moja koja je rodjena 1921 godine je rekla da su samo valjali Kralj i Tito.Za ostale necu ni da kazem sta je rekla,ne bi bilo lepo.Kod Slobe meni je bilo bolje nego kod DOS-ovaca i ovih Radikala na stereoidima.Bar sam mogao na miru da zaradim za racune,poreze,hranu,garderobu,benzin i da mi ne izadje na nos.A sada 2021 godine kada sva ova kuga prodje odo ja nema Srbija i ovaj sistem nikada vise da me vide.Nikada!Necu ja da mislim o njima.Da je ovde kako treba nase bi bilo da cutimo i radimo,a njihovo da misle o nama.

  • Paja

    09. decembar 2016 | 19:24

    Čitam komentare i ne mogu da verujem šta sve ovaj pijani svet piše! Pa kako možete da govorite da je Vučić najbolji kada mnogi od vas nisu ni živeli u Brozovo vreme, niti su se školovali niti su radili i nemaju ovo sranje od života u Srbiji da uporede sa onim iz Brozove države? Svaki fakultet, bilo privatni, bilo državni, nema školarinu ispod 1.000€, a u vreme Broza, skoro besplatno i za budžetske studente i za vanredne ( ovaj sistem ne poznaje kategoriju vanrednih studenata), zdravstvo skoro sve besplatno, i za radnike, seljake i intelektualce i nije bilo toliko redova za zakazivanje i čekanja kid lekara, a imali smo i stručnije lekare, a ne tatine i mamine sinove koji mogu da rade samo kada se "uduvaju", a od znanja "0". Bolje se pokrijte ušima i prestanite se ovakvim stvarima baviti jer su neke stvari neuporedive, a verujte mi dokle je ovaj svet otišao i kako se razvija ova mladež, pa prava je šteta što su se uopšte i rodili.

  • culafic vinka

    17. novembar 2016 | 17:55

    Ako postoji covek koji se nasebicno daje za interes svoje drzave,sa toliko ljubavi hrabrosti pozrtvovanosti i dovoljno mudrosti ne rzamisljajuci ni jednog momenta o sebi to je sigurno i nedvosmisleno nas cenjeni premijer Aleksandar Vucic i zato svu srecu ka svakom novom uspehu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA