RED RADOVA, RED MAGLE: Saobraćaj umerenog intenziteta, vozači, pazite na maglu

Putevi Srbije mole sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu

  • 0

Na putevima duž rečnih tokova, po dolinama i kotlinama magla je često prisutna u jutarnjim i večernjim satima, što od vozača zahteva posebnu opreznost i pralagođenu vožnju, saopštio je AMS S.

Bure Tarabića pomoglo Donaldu Trampu da pobedi! (FOTO)

U uslovima smanjene vidljivosti neophodno je držati bezbedno odastojanje i izbegavati preticanje i zaustavljanje na otvorenom putu.

Saobraćaj je umerenog inteziteta, na glavnim i frekventnijim putevima nema zastoja i prekida u saobraćaju.

Zbog odrona veće količine zemlje i kamena koji se je dogodio sinoć, saobraćaj je obustavljen za sve kategorije vozila u mestu Proslop, na deonici Pecka-Ljubovija.

Okupljanje "Žena u crnom" pod budnim okom kamera, MUP snima i navijače Rada

Ekipe su na terenu i rade na uklanjanju odrona.

Printskrin: Tanjug Printskrin: Tanjug

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da će na državnomputu I A reda broj 1 (auto-putE-75), na lokacijama KBC "Bežanijska Kosa" i "Hitna Pomoć", produžiti rok izvođenja radova na izgradnji zidova za zaštitu od buke.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za 18. novembar 2016. godine

Printskrin: Naxi.rs Printskrin: Naxi.rs

Ovi radovi se obavljaju pod saobraćajem, s tim da će, dok se budu obavljali radovi na izgradnji zidova za zaštitu od buke, biti zauzete zaustavne trake, dok će se radovi na sanaciji mostova odvijati zauzimanjem voznih saobraćajnih traka, navodi se u saopštenju.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom i izvodiće se zavisno od vremenskih uslova.

Putevi Srbije mole sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA