≫ 

NAJTUŽNIJA VUKOVARSKA PRIČA: Ispovest Srbina koji se borio protiv rođenog brata (FOTO)

 ≫ 

Govoreći o poslednjim danima odbrane Vukovara, Mišić kaže da su "bili mladi lavovi kao ovi mladi što tu danas dolaze"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Muckodjubre

    19. novembar 2016 | 08:08

    Vi koji pricate sa je onda postojala jedna drzava i to Jugoslavija. Zaboravljate da su sve Republike imale pravo po Ustavu Jugoslqvije iz 1974g, pravo izglasati otcijepljenje od iste. Hrvatska je na prvim demokratskim izborima vecimom izglasala otcijepljenje. Prema tom ostale Republike su trebale postovati tu odluku, a ne slati vojsku i naoruzavati lokalne Srbe u pobuni protiv nove drzave koja je na Ustavu SFRJ osnovana.

  • Vojvoda Mišić

    18. novembar 2016 | 21:03

    Ovo je stvarno tužna priča. Glupi Srbin se borio protiv rođenog brata i protiv svog naroda,a na strani životinja koje su mu 100% na najmonstrouzniji način ubile rođaka u Jasenovcu. I za šta si se moj Predraže kao Srbin u toj "svojoj" zemlji izborio? Sad na miru možeš svaki dan da slušaš "Srbe na vrbe",možeš na miru da gledaš kako ti komšija lupa tablu sa tvojim nacionalnim pismom,u tvom gradu,možeš umesto čestitke za Božić da dobiješ sočnu psovku,možeš da tražiš posao ali ga nećeš dobiti zato što si Srbin. Sad gledaj na miru kako ti oni koji te mrze iz dna duše kroje sudbinu jer si im ti u tome pomogao. Džabe navlačiš te stolnjake na sebe,ti ćeš za njih uvek biti neprijatelj i stranac. Ali ne sekiraj se Predraže,nisi ti izuzetak,ti si pravilo,etalon,kako se od nečega postaje ništa. U "tvojoj" zemlji je još stotine i stotine hiljada ljudi kao što si ti,stotine hiljada Predraga koji su preko noći postali Šime i Ante. Neka se Bog smiluje tvojoj duši zbog tvojih dela,a tvojoj majci upućujem najiskrenije saučešće zbog gubitka sina Predraga. Pozdrav Predraže,tikvo bez korena.

  • Koja

    18. novembar 2016 | 20:47

    Pa sa kim živiš ako su ti najbliži u Beogradu. Izroda je vazda bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA