≫ 

PUŠAČI PRETUKLI NEPUŠAČE U MOSKVI: Smučilo im se da slušaju moralne pridike!

Aktivisti tog trezvenjačkog udruženja obilaze ruski glavni grad i apeluju na pušače ili one koji konzumiraju alkohol na javnome mestu da to prekinu jer nanose štetu kako svom zdravlju, tako i svima oko sebe

  • 15

U samom centru Moskve, nedaleko od tržnog centra Evropa, tridesetak besnih pušača napalo je i pretuklo pripadnike antipušačkog udruženja "Lav je protiv".

KLIN SE KLINOM IZBIJA: Pušači, ako ovo uradite pre nego što zapalite cigaretu, smanjićete njenu štetnost!

Aktivisti tog trezvenjačkog udruženja obilaze ruski glavni grad i apeluju na pušače ili one koji konzumiraju alkohol na javnome mestu da to prekinu jer nanose štetu kako svom zdravlju, tako i svima oko sebe.

Čini se da su "lavovi" polako dosadili svojim moralističkim pridikama, pa im je grupa pušača uzvratila.

Dobar deo aktivista morao je da potraži medicinsku pomoć, a vođa "lavova" rekao je da policija nije uspela da uhvati nijednog agresivnog pušača.

(Telegraf.rs/Izvor:Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    22. novembar 2016 | 18:04

    E neka su, dosta vala i njihovog terora. Ako im se ne puši njihov problem al udaviše više pridikovanjem..

  • Sik

    22. novembar 2016 | 17:15

    Tako treba. Živeo Putin

  • PREDATOR

    22. novembar 2016 | 20:26

    Ja niti pijem niti pušim niti koristim drogu .a piće neku rakiju mogu da popijem samo 2 čašice na dan jer više pravi zavisnost I uništava organizam od svakog alkoholnog pića jedino volim rakiju šljivovicu iz bureta I iz staklenog bidona također volim I lozu rakiju . To je što se tiče alkoholnog pića ja drugo ne uzimam ništa niti uopšte kupujem piće u prodavnicama jer je rakija iz prodavnica dobijena veštačkim putem u fabrikama I sadrži GMO voće I smeće . Vino ne pijem nikako ni pivo ko mi ponudi odbijem cigarete ne koristim uopšte jer šta će mi masonsko smeće sa živom I ko zna čim . Ja sam za to da se fabrike otrova I duvana ukinu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA