Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

U poslednjih 24 časa u Srbiji i svetu dogodilo se nekoliko stvari koje su ostavile jak utisak. Teodora Kaćanski koja je upucana subotu u Novom Sadu danas je sahranjena, a njene dve najbolje drugarice napustile su zemlju, jer se plaše za svoju bezbednost. Takođe, Beograđane je šokirala vožnja bahatog bogtaša na Trgu republike, a Partizan dovodi novog igrača.

Teodora Kaćanski (30), instruktorka fitnesa iz Novog Sada, koja je u utorak uveče preminula od posledica ranjavanja, sahranjena je danas na Donjem pravoslavnom groblju u Sremskim Karlovcima.

Kada je reč o Teodorinim drugaricama, prema rečima našeg izvora, one su bile u Srbiji sve do noći kada je Teodora preminula, a onda su napustile Srbiju. Više o tome možete pročitati OVDE.

U novom modelu belog “mercedesa“, jedan Beograđanin divljao je sinoć centralnim gradskim ulicama, a video njegove neprimerene vožnje ispred Trga republike, ubrzo je osvojio internet.

Kraj je teniske 2016. godine, a samom kraju bliži se i ugovor koji je Novak Đoković potpisao sa proizvođačem sportske opreme “Uniklo”. S tim u vezi, američka kompanija Najki rešena je da potpiše ugovor sa najboljim srpskim igračem, i da u svojoj dugoročnoj strategiji za zaštitna lica ima jednog od najboljih tenisera svih vremena, o čemu više možete pročitati OVDE.

Partizan već počinje prelazni rok! Kako Telegraf ekskuzivno saznaje, u petak u Humsku dolazi napadač Kairata, Leandre Tavamba, napadač iz Kameruna, koji stiže na pregovore sa crno-belima.

Kompanija Comtrade Digital Services prva u svetu kreirala je softver za digitalno bankarstvo na novoj Viber platformi. Inovativnim rešenjem Comtrade Digital Services omogućio je korisnicima bezbedne novčane transakcije, putem Viber „messaging“ platforme.

Kada je u pitanju domaća estrada, protekla 24 sata obeležila je informacija da je Ana Bekuta sina Igora po rođenju smestila u dom. Više o tome pročitajte OVDE.

Takođe, Nikola Kojo je na premijeri svog filma "Stado" istakao da se nada da će ovaj film probuditi u ljudima malo više razumevanja prema glumcima i njihovoj profesiji, te da je “Stado” posvećeno njegovom kumu Miloradu Mandiću Mandi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA