Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 1

Burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, kao i brojne zanimljivosti - stizale su iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od druge. Ipak, vest koja je ostavila najjači utisak je vest o smrti bivšeg kubanskog predsednika Fidela Kastra.

ŠIROKO: Nećete verovati koliko para Francuzi nude migrantima da se vrate u svoje zemlje!

Predsednik Kube Raul Kastro saopštio je nešto posle ponoći drhvatim glasom na nacionalnoj televiziji da je njegov stariji brat preminuo u petak u 22.29 sati, a obraćanje je završio uzvikujući revolucionarni slogan: "Ka pobedi, uvek!". Kastro će biti kremiran.

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp je preminulog vođu kubanske revolucije Fidela Kastra nazvao “brutalnim diktatorom koji je ugnjetavao svoj narod skoro šest decenija”.

Za tri godine podneto je 235 prijava za nesavesno pružanje i neukazivanje lekarske pomoći, a osuđena je samo 21 osoba, od kojih je samo sedam dobilo kaznu zatvora, od početka ove godine privremeno je oduzeto 30 licenci lekarima.

Porodica Đurić ima 11-oro dece, a žive od samo 6.000 dinara mesečno. Kako bi preživeli, starija deca odlaze u nadnicu, ali zbog zime posla je sve manje. Celu vest pročitajte OVDE.

Fotografija Čedomira Žarkovića, koja prikazuje bigrene kade Stopića pećine na Zlatiboru, proglašena je najlepšom svetskom slobodnom fotografijom zaštićenog prirodnog dobra za 2016. godinu na međunarodnom foto-konkursu Vikimedije "Viki voli Zemlju", saopštila je danas Vikimedija Srbije. Celu vest pročitajte OVDE.

Foto: Wikimedia/Cedomir Zarkovic Foto: Wikimedia/Cedomir Zarkovic

Pevač Željko Šašić je na sramotan način komentarisao Rastu, i podsmevao se činjenici da reper ima zečju usnu, a to mu nije bilo dovoljno, pa je još dodao da ga baš briga da li će se muž Ane Nikolić uvrediti zbog ovih skandaloznih opaski. Izgleda da mu to nije bilo dovoljno, pa je ponovo uvredio Rastu. Nastavak teksta pročitajte OVDE.

Starleta Stanija Dobrojević se nedavno propisno obrukala kada je u jednom hotelu u Vinkovcima tražila šifru za Wi-Fi, i kako sama priznaje, to joj je bio najveći blam u životu. Kako je izgledala smehotresna scena u hotelu pročitajte OVDE.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković doputovao je u Beograd. Posle završnog Mastersa u Londonu, Novak je proveo nekoliko dana u Monte Karlu, da bi sa odmorom nastavio u rodnom gradu. Međutim, povod za dolazak u prestonicu Srbije je konkretniji: venčanje njegovog dobrog prijatelja Viktora Troickog. Kompletnu priču pročitajte OVDE.

Kakva drama u Gornjem Milanovcu! Crvena zvezda je za dva minuta u finišu utakmice uspela da upiše pobedu protiv Metalca, i preokrene rezultat – 2:1! Orlandić i Adžić spasili crveno-bele u dramatičnom finišu. Celu vest pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA