≫ 

SKANDAL: Željko Šašić ismejao Rastu zbog zečje usne, a onda ga još ŽEŠĆE uvredio!

- Pa, da se ne lažemo, ima dosta muškaraca i žena koji žive sa tim deformitetom - rekao je Šašić

  • 41

Pevač Željko Šašić je na sramotan način komentarisao Rastu, i podsmevao se činjenici da reper ima zečju usnu, a to mu nije bilo dovoljno, pa je još dodao da ga baš briga da li će se muž Ane Nikolić uvrediti zbog ovih skandaloznih opaski.

PRAVA LEPOTICA: Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović je uvek u trendu, evo kako izgleda! (FOTO)

Sve je počelo kada je Šašić za magazin "Svet" izjavio: "Mali je interesantan, sa svojim dredovima, zečjom usnom i zato što se smuvao sa svima dostupnom Anom Nikolić i oženio se njome".

Izgleda da mu to nije bilo dovoljno, pa je ponovo uvredio Rastu.

Printskrin: Youtube/AmiG Show Printskrin: Youtube/AmiG Show

- Nisam imao nameru da uvredim hendikepiranog čoveka, bio to Rasta, Vlasta ili neko drugi. Ljudi oko mene su pričali kako muž Ane Nikolić ima zečju usnu, pa sam samo to preneo, jer u glavi su mi ostali ti komentari. Pa, da se ne lažemo, ima dosta muškaraca i žena koji žive sa tim deformitetom - rekao je Šašić za "Kurir", i dodao da se nimalo ne kaje zbog svojih krajnje neprimerenih i uvredljivih izjava.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ma, ništa strašno nisam rekao. Nisam mu se rugao niti podmevao. Ja sam kritičar koji realno komentariše nuspojave našeg društva. Ja sam elokventan da pričam o tome i zato žele da me angažuju u nekoj emisiji da bez dlake na jeziku pričam pred ljudima. Rasta se bavi retard popom i to ću uvek kritikovati. A to kako izgleda, ne zanima me i zato me baš briga da li će ga nešto uvrediti ili ne - zaključio je Željko Šašić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    26. novembar 2016 | 09:57

    Neko sa zečijom usnom neko s rogovima na glavi.

  • Jela

    26. novembar 2016 | 10:53

    ZELJKO JE ISKREN. SUPER COVEK SAMO DA SNIMI NESTO NOVO. BICE ONAJ STARI. RASTA JE CUDOVISTE I SIGURNO NEKE SOPSTANCE KORISTI , TO SAMO BUDALA NEPREPOZNAJE

  • Srbija do Tokija

    26. novembar 2016 | 12:37

    Rasta - tatin isfrustrirani sin, Ana vise kilometara od Olivere Jeftic!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA