Rođena sestra FIDELA KASTRA ne dolazi na SAHRANU: Glasine su da ću doći na Kubu!

Huanita Kastro, koja se protivila vladavini Fidela Kastra, navela je i da kao Fidelova sestra, prolazi kroz gubitak kroz koji prolazi svako ko je izgubio "nekog s kim je u krvnom srodstvu"

  • 19
Fidel Kastro Foto: Tanjug/AP/Cubadebate

Mlađa sestra preminulog revolucionarnog vođe Fidela Kastra, Huanita Kastro, koja živi u Majamiju, neće prisustvovati njegovoj sahrani na Kubi, preneli su mediji.

ŠPANSKI KRALJ ODAO POČAST KASTRU: Na ulicama Madrida demonstracije i povici "Tiranin je mrtav" (VIDEO)

- Povodom glasina da ću doći na Kubu na sahranu, želim da kažem da se nikad nisam vratila na to ostrvo, niti to planiram da uradim- rekla je ona za list "El Nuevo Herald", prenosi AFP.

Huanita Kastro, koja se protivila vladavini Fidela Kastra, navela je i da kao Fidelova sestra, prolazi kroz gubitak kroz koji prolazi svako ko je izgubio "nekog s kim je u krvnom srodstvu".

Ona živi u Majamiju od 1964. godine, a poznata je i njena izjava da je sarađivala sa CIA kako bi svrgnula Fidela Kastra, navodi AFP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Савица

    27. novembar 2016 | 08:26

    ЗБОГ ЊЕНОГ ПРИЗНАЊА ДА ЈЕ САРАЂИВАЛА СА С.А.Д. У РУШЕЊУ ФИДЕЛА ВЕРОВАТНО БИ БИЛА УХАПШЕНА ПРИ УЛАСКУ У КУБУ. Очекујем да ће сада формирати партију у избеглиштву и почети да ровари и дестабилизује Кубу.

  • Zoro

    27. novembar 2016 | 17:25

    @Cuba...Fidela ne slavim kao tiranina vec borca protiv americke kolonizacije i kvazidemokratije. Koji je prgognao sa Kube americku mafiju koja he i uvela tu prostituciju! Zato si i licemeran jer ne pricas sve vec samo ono sto ti odgovar.Ako nista drugo, neces videti na Kubi decu od 11 god.koje kupe Nemci na ulici za prostituciju. To kad sam video u centru Santa Dominga, zivot mi se zgadio! Kubanci imaju jedne od najboljih skolskih i studentskih sistema na svetu dok Dominikanci suse meso i dalje na 35C dok ne postane crvljivo i jedu to kao specijalitet. Kuba jeste zemlja kontrasta. Nemaju pravo svojine sto je uzas a opet sa druge strane imaju besplatno i obavezno skolovanje i hranu za sve makar i u vidu bonova tako da retko ko umire od gladi. Sa druge strane u demokratskoj USA imamo i milijardere ali i bar 10 miliona beskucnika...

  • Pakistanac

    27. novembar 2016 | 08:38

    Je li i ona Srpkinja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA