Rođena sestra FIDELA KASTRA ne dolazi na SAHRANU: Glasine su da ću doći na Kubu!

Huanita Kastro, koja se protivila vladavini Fidela Kastra, navela je i da kao Fidelova sestra, prolazi kroz gubitak kroz koji prolazi svako ko je izgubio "nekog s kim je u krvnom srodstvu"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Савица
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sonja

    27. novembar 2016 | 19:40

    Kastro je bio diktator koji se iskljucivo borio za opstanak na vlasti inteligentno koristeci medjunarodne sukobe. Kakva je to samostalnost kada dopustis SSSRu da instalira nuklearne rakete u tvojoj zemlji,a za uzvrat promenis politicki sistem. Od Kastra je pobegla porodica i najblizi saradnici jer je izdao revoluciju,a sa onima koji nisu uspeli da pobegnu obracumao se proglasivsi ih naravno izdajnicima zemlje,a ne njega. Sve u svemu katastrofa sa manje od dva dolara dnevno po glavi stanovnika svrstava ih u zemlje sa apsolutnim siromastvom i moze se reci da bukvalno gladuju. Bajke o njihovoj medicini su samo bajke i mozda zdravstvo i jeste besplatno,ali mogu da zamislim kakvo je sa tolikom BDP.

  • Zoro

    27. novembar 2016 | 17:25

    @Cuba...Fidela ne slavim kao tiranina vec borca protiv americke kolonizacije i kvazidemokratije. Koji je prgognao sa Kube americku mafiju koja he i uvela tu prostituciju! Zato si i licemeran jer ne pricas sve vec samo ono sto ti odgovar.Ako nista drugo, neces videti na Kubi decu od 11 god.koje kupe Nemci na ulici za prostituciju. To kad sam video u centru Santa Dominga, zivot mi se zgadio! Kubanci imaju jedne od najboljih skolskih i studentskih sistema na svetu dok Dominikanci suse meso i dalje na 35C dok ne postane crvljivo i jedu to kao specijalitet. Kuba jeste zemlja kontrasta. Nemaju pravo svojine sto je uzas a opet sa druge strane imaju besplatno i obavezno skolovanje i hranu za sve makar i u vidu bonova tako da retko ko umire od gladi. Sa druge strane u demokratskoj USA imamo i milijardere ali i bar 10 miliona beskucnika...

  • Cuba libre

    27. novembar 2016 | 14:43

    Realno Kastro je lako dosao na vlast jer je narod bio nezadovoljan Batistinom diktaturom.Prvu gresku pravi kada nacionalizuje USA firme na Kubi i pravi sebi mocnog nepeijatelja,a da bi se zastitio udruzuje se sa crnim djavolom i dovodi svet na ivicu rata. Tada je ceo svet cuo za Kubu i ovog diktatora koji je prodao veru za veceru. Kuba je danas jedna od nasiromasnijih zemalja u kojoj vlada apsolutno siromastvo i odakle gradjani masovno beze,a oni koji ostaju jedino u turizmu uspevaju da koliko toliko nesto zarade,uglavnom prostitucijom koja je bez premca u svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA