SRBI PLJAČKALI NA SVETOJ SRPSKOJ ZEMLJI: Određen im pritvor od mesec dana

Uhapšeni su V. B. (33) iz sela Prevlak, V. A. (29) iz sela Gazivode i R. V. (37) iz sela Zupče

  • 16

Trojica Srba iz opštine Zubin Potok na severu Kosova uhapšena su i određen im je jednomesečni pritvor zbog sumnje da su izvršili više krađa.

SAMOUBISTVO NA IBRU: Starija žena se utopila kod Zubinog Potoka

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da su uhapšeni V. B. (33) iz sela Prevlak, V. A. (29) iz sela Gazivode i R. V. (37) iz sela Zupče, kojima je juče određen jednomesečni pritvor.

U SRBIJI "CVETA" BIZNIS LOVCIMA NA GVOŽĐE: Od sada će im biti još lakše da kradu, kazne simbolične, putevi sve opasniji!

Ove tri osobe, koje je policija uhapsila pre nekoliko dana, sumnjiče se da na severu Kosova izvršili seriju krađa i pljački, rekao je Bojić i naveo da je policija uspela da pronađe i jedno putničko vozilo koje je ukradeno u Štrpcu.

- Istraga povodom serije pljački i krađa na severu Kosova nastavlja se - rekao je Bojić.

(Telegraf.rs /Tanjug /Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Albanac

    28. novembar 2016 | 09:42

    A srpska i albanska delegacije se sretnu u Bruksel i ne mogu da de dogovaraju, treba da vide kako Srpska i Albanska mafija radi zajedno i da se nauce od njih. Vidi ti njega idemo u Bruksel da se dogovaramo, sve je dogovoreno pre 5 godina, samo igraju sa nama i vama, ma potpisite sve sto treba da se potpise i tako da svaki put kad treba da idete u Bruksel gradite po jednu kucu za one koji nemaju i tako nashe pare idu u gde treba..

  • Anonymous

    28. novembar 2016 | 08:56

    Stoka, ne pritvor pd mesec dana, vec da se im se odsece desna saka ili po nekoliko prstiju svima, da se sokese zakon o tome!

  • Milka

    28. novembar 2016 | 11:54

    Koce kome vec svoj svome?!Boze kad cemo se civilizovati i biti dostojni svoje otadzbine?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA