NESTALA U TISI POSLE TREĆEG IZLASKA U GRAD: Misterija Barbarinog pada u reku, i dalje traje potraga za devojčicom

- Ovo joj je bio treći izlazak u grad. Nije pušila, niti pila, jer se grozila alkoholičara - govori otac Endre

  • 5

Članovi Spasilačkog tima „Tisa iz Sente već dva dana pretražuju obalu u potrazi za telom petnaestogodišnje Barbare Vitez (15), koja je u petak oko 22 sata pala sa mosta i nestala u hladnoj i mutnoj reci.

VERUJU DA JE BARBARU NEKO GURNUO SA MOSTA: Roditelji devojčice koja je upala u Tisu neutešni

DRAMA NA TISI: Maloletna devojčica i dalje izgubljena u mračnoj dubini mutne reke

U Ulici Nađmeljkuti Janoša broj 55 otac Endre, majka Melinda i stariji brat Atila (22), koji je oboleo od autizma, u društvu rođaka, prijatelja i komšija očekuju da im jave da su pronašli telo.

- Ovo joj je bio treći izlazak u grad. Nije pušila, niti pila, jer se grozila alkoholičara - govori otac Endre.

Foto: Lična arhiva Foto: Lična arhiva

Majka Melinda, gušeći se u suzama, kaže da se Barbara u 20 sati vratila iz Srednje ekonomsko-trgovačke škole, u kojoj je pohađala prvi razred.

DRAMA U SENTI I DALJE TRAJE: Još se traga za devojčicom koja je upala u Tisu

-  Večerala je i rekla da treba da se u 21 sat nađe sa društvom na autobuskoj stanici i da idu na rođendan kod drugarice u piceriju „Jail“ u gradu. Uvek se redovno javljala preko mobilnog telefona iz škole, grada ili kada je išla kod bake i kretala kući. Prilikom prošlog izlaska sa društvom rekli smo joj da se vrati do ponoći, a ona je kod kuće bila pola sata ranije - kaže ona, a otac Endre dodaje da je bila veoma pažljiva i disciplinovana.

(Telegraf.rs /Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan

    28. novembar 2016 | 12:28

    po naslovu ja sam mislio da je nestala devojcica od 8,10,11,..godina.. mislio sam da se dete igralo ,setalo pored reke pa upalo u reku. a ono kad procita taj naslov vidoh da je u pitanju mladji maloletnik, devojka koja je redovno izlazila u grad sa 15 godina..itd..... ja moje dete kada je imalo 15 goddina nisam pustao da ide u grad, a kamoli da ga pustim da ono samo ide u grad.... roditeljima po srbiji , njima barem jedno 40 posto policija bi trebala da napise prijave zbog zanemarivanja dece.....decu od 14,15 godina roditelji same spakuju u voz i posalju ih same na putovanje ,u selo, drugi grad.. ..i tamo tu istu decu prepuste sami sebima na staranje,tj ta deca rade sta hoce, danima idu po seoskim vasarima,kafanama, do 1,2,3 ujutru....a koji normalni roditelji to uopste rade.

  • Mila

    28. novembar 2016 | 14:43

    Nisam shvatila, da li je neko video devojcicu da pada u reku?

  • victoria

    28. novembar 2016 | 16:02

    Da li je normalno dete u tim godinama pustati u provod nakon deset sati uvece? Kakve veze ima sto se javlja na mobilni? Zar su vec zaboravoili na Tijanu Juric? Sta je to s roditeljima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA