≫ 

DAVORIN (15) PRONAĐEN MRTAV: Trodnevna potraga za nestalim dečakom okončana tragično (FOTO)

Sve raspoložive policijske snage potpomognute pripadnicima HGSS-a intenzivno tragaju za nestalom osobom

  • 8
Foto: nestali.hr Foto: nestali.hr

Međimurska policijska uprava primila je obaveštenje da se u subotu 26. novembra oko 14 časova od kuće u nepoznatom smeru udaljio Davorin Štefulj, rođen 7. decembra 2000. godine iz Trnovca. Jutros u 10:25 u šumskom predelu nedaleko od Stanetinca pronađeno je mrtvo telo mlađeg muškarca, javila je policija. Potvrđeno je da je reč o nestalom Davorinu Štefulju.

DEVOJČICA (15) IZ KIKINDE UPALA U TISU: Policija i ronioci pretražuju teren!

Uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije. Još se utvrđuje da li se u pitanju samoubistvo ili se radi o nesrećnom slučaju.

U trenutku odlaska iz kuće bio je obučen u crnu jaknu, farmerke i sive patike. Visok je oko 170 cm, srednje je telesne građe, kestenjaste boje kose i očiju. Davorinov nestanak je prijavljen i na stranici nestali.hr.

Davorin je bolovao od epilepsije, a od osobe bliske porodici saznajemo da nije bio sklon bežanju i da sa njim nikada nije bilo problema.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Podsetimo, za Antonijom Bilić potraga je trajala 17 meseci, a spasioci su u potrazi za nestalim Josipom Cindrićem (81) na Velebitu prepešačili 3800 km teško prohodnog terena.

(Telegraf.rs/Izvor: 24sata.hr/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA