PABLO ESKOBAR NIJE UBIJEN: Sin narko-bosa otkriva detalje o očevoj smrti, evo šta mu je rekao 10 minuta pre nego što je umro (VIDEO)

- On je činio stvari zbog koga su ga mnogi mrzeli, ali i mnogi voleli. Takav je bio Pablo Eskobar - zaključio je

  • 1

Huan Pablo Eskobar, danas poznat kao Sebastijan Marokin, najstariji sin poznatog narko-bosa, rekao je da je njegov otac izvršio samoubistvo da ga ne bi uhvatila i ubila kolumbijska policija.

SIN PABLA ESKOBARA: Imao sam žirafe i slonove u dvorištu

On je promenio ime u Sebastijan Marokin i kaže da je razgovarao sa svojim ocem 10 minuta pre nego što je umro i ubeđen je da se otac ubio da ne bi završio u policiji. Sebastijan (39) je tada imao samo 17 godina i tvrdi da su lekari morali da izmene zvanični izveštaj sa autopsije zbog pretnji.

- Otac mi je uvek pričao da će život završiti metkom u glavu - kaže Sebastijan.

Pablo Eskobar potekao je iz siromašne porodice iz grada Medelin u Kolumbiji, a postao je jedan od najtraženijih ljudi na svetu. Od siromašnog dečaka postao je čovek koji zarađuje 420 miliona dolara nedeljno i stvorio je jedan od najvećih narko-kartela na svetu. Eskobar je započinjao ratove, naređivao ubistva, čak je jednom bombardovao avion. Ipak, tek kada je počeo da se bavi politikom dospeo je u centar nacionalne pažnje Sebastijan veruje da ga je upravo ulazak u parlament doveo do propasti. Iako je mnogo puta izbegao smrt, Pablo Eskobar je na kraju 2. decembra 1993. godine sam sebi oduzeo život.

OTAC JE ZAPALIO 2 MILIONA DOLARA DA NAS UGREJE: Ispovest sina Pabla Eskobara (FOTO) (VIDEO)

Foto: Profimedia/Visual movies Foto: Profimedia/Visual movies

Sebastijan je takođe izneo intrigantnu tvrdnju da je i američka vlada takođe bila umešana u krijumčarenje droge. Kaže da su policajci kupovali drogu od Eskobara. Markovin je napisao knjigu "Pablo Eskobar uhvaćen na delu" (Pablo Escobar, In Fraganti) i u njoj će biti otkriveni mnogi detalji o anti-komunističkim previranjima u Srednjoj Americi.

On (39) kaže da je odrastanje pored najvećeg kriminalca u državi bilo poput "Diznilenda". Imao je svega u izobilju, čak i svoje slonove, lavove i zebre u dvorištu.

Iako je promenio ime i napustio Kolumbiju, iako je očeva imperija doživela kolaps 1993. godine kaže da se divi ocu.

Evo koliko bi PABLO ESKOBAR bio danas bogat da je živ! (INFOGRAFIKA)

- Nikada neću zaboraviti da mi je pružio detinjstvo kakvo svako dete može da poželi samo. Žirafe, zebre, slonovi, motori i bicikli, veliko dvorište, bašte. Bio sam spreman da dam svoj život za njega, ne bih mogao da ga mrzim nikada jer i ne znam šta je tačno radio - rekao je Sebastijan.

U trenutku kada mu je otac umro, bio je veoma ljut, pomislio je kako će nastaviti njegov posao, ali onda se predomislio.

- U prvih deset minuta me je obuzeo bes, mislio sam da ću nastaviti očev posao, ali onda sam se smirio, pozvao sam novinare i rekao da nikada neću raditi ono što je radio moj otac - rekao je on.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Inače, Marokin je arhitekta i živi u Argentini.

- Ne stidim se svog oca, ne krijem se, nisam nikoga ubio. Nisam ponosan na njegovo nasilje, već na ljubav i zaštitu koju mi je pružio. I meni i majci i sestri. On je činio stvari zbog koga su ga mnogi mrzeli, ali i mnogi voleli. Takav je bio Pablo Eskobar - zaključio je.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    3. decembar 2016 | 00:27

    Ja mu se divim...Ko moze da zaradjuje 4200000$ NEDELJNO ZASLUZUJE DIVLJENJE....TO NE MOZE SVAKO....CIME GOD DA SE BAVI....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA