≫ 

MELANIJA UPOZORILA SLOVENCE: Nemojte da koristite moj lik i delo za PROFIT!

Od predsedničkih izbora prošlo je skoro mesec dana, a u Sloveniji se pojavio bilbord sa likom Melanije Tramp, industrija pamuka je profitirala na sličnoj temi, a nedavno se u ponudi našao i desert nazvan "Melanija" sa ukusom maskarponea i jagoda

  • 17

Melanija Tramp, prva dama SAD, angažovala je advokatsku firmu u rodnoj Sloveniji kako bi sprečila da građani profitiraju koristeći njen lik ili ime.

SLOVENIJA DOMAĆIN PRVOG SUSRETA TRAMPA I PUTINA? Melanija dala ideju, Cerar rado prihvatio

Njena glavna briga, kako prenosi list Politiko, jeste mesto u kojem je rođena - Sevnica, koji broji svega 4.900 stanovnika.

Trampovi su zato uposlili lokalnu kancelariju "Pirc Musar i partneri" kojima je zadatak da zaustave upotrebu Melanijinog imena i dela bez prethodne dozvole.

- Prvo nam je želja bila da upozorimo narod, a sada se oslanjamo na njihovu zdravu pamet kako bi sprečili praksu nepristojne finansijske eksploatacije i povrede prava - rekla je direktor advokatske kancelarije Nataša Pirc Musar.

Inače, od predsedničkih izbora u Americi prošlo je skoro mesec dana, a u Sloveniji se pojavio bilbord sa likom Melanije Tramp, industrija pamuka je profitirala na sličnoj temi, a nedavno se u ponudi našao i desert nazvan "Melanija" sa ukusom maskarponea i jagoda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paris

    1. decembar 2016 | 10:20

    Znamo svi kakva si ti "dela" trebala da uradis da bi bila tu gde si, pokrij se usima i pusti taj narod da zaradi!

  • Boki

    1. decembar 2016 | 05:52

    Sta je tvoj lik i delo? Uspesna sponzorusa?

  • van gog

    1. decembar 2016 | 02:17

    opa bato nema vise sta ce da nam da melani sad sutnja da ne uzme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA