Plaši vas pojava upravnika zgrade? I treba! Oni će biti kao GESTAPO!

Oni će moći da sve što im smeta ili smatraju da nije umesno, prijavljuju policiji i komunalnoj policiji, prema svom nahođenju. I kao da sve to nije dovoljno, već će stanari morati sve to i da plaćaju iz svog džepa!

  • 42

Ukoliko Skupština Srbije usvoji novi predlog zakona o stanovanju i održavanju zgrada u stambenim objektima u Srbiji, zavladaće, kako piše Kurir, prava diktatura takozvanih profesionalnih upravnika zgrada, koji će imati pravo da ulaze u stanove bez dozvole vlasnika i sudskog naloga, popisuju stanare i cinkare podstanare.

Šta i koliko ZAISTA SMEJU poslodavci u Srbiji? Evo gde je granica provere zaposlenih!

Oni će moći da sve što im smeta ili smatraju da nije umesno, prijavljuju policiji i komunalnoj policiji, prema svom nahođenju. I kao da sve to nije dovoljno, već će stanari morati sve to i da plaćaju iz svog džepa!

OD OVE LISTE STREPI CELA SRBIJA: Proslavite Novu godinu, pa se spremite za otkaz?!

OVLAŠĆENJA UPRAVNIKA:

- Ima pravo da upada u stan ljudima bez ikakvog naloga

- Mogu da prikupljaju i odaju podatke o stanarima

- Za špijuniranje će biti dobro plaćeni (više od minimalca)

- Građani će plaćati upravnika, ali i sve što sam upravnik, na svoju ruku odredi

- Dvotrećinska većina će moći da dozvoli nadziđivanje zgrade

- Ako tri puta ne dođete na sastanak, biće vam oduzeto pravona glasanje

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draškić

    2. decembar 2016 | 10:41

    S jedne strane i treba da se neko brine o održavanju zgrade i poravkama u njoj npr vrata od ulaza, rasvete, u slučajevima plavljenja podruma, prizemlja, pucanja vodovodnih cevi u ulazu ili prokišnjavanja krova, otpadanja delova fasade, ledenicama sa krovova zimi itd a sa druge strane treba zakonski onemogućiti zloupotrebu da takav upravitelj nekada i izmišlja poslove ne bi li ih nabacio svojim favoritima i dodatno od toga uzimao proviziju. Bitno je da se oko neke veće popravke u zgradi složi većina stanara a ne da upravitelji rade šta hoće mimo odluke većine stanara o konkretnoj popravci.

  • Tomatinjo

    2. decembar 2016 | 09:56

    Kakvi su ludaci smislili taj zakon? Je li znaju oni da je privatna svojina neprikosnovena? Može samo da se brine o popravkama zajedničkih površina u zgradi i da bude plaćen po urađenome. I to samo za ono za što se većina ili 2/3 stanara slože.

  • Vesna

    2. decembar 2016 | 10:11

    Neka ga placa drzava. A ne stanari koji nemaju mozda ni za sve dazbine. To su izmisljena radna mesta. Tako ce smanjiti broj nezaposlenih. I još ce imati pravo da mi ulazi u stan. Strašno šta nama sve nece izmisliti a mi cutimo. Dokle?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA