Lopovi opljačkali poslastičarnicu u Subotici, jeli kolače, pa ih onda gazili

Kada se tačno desila provala niko sa sigurnošću ne može da kaže. Demolirani lokal zaposleni su zatekli oko sedam ujutru

  • 5

Poslastičarnica "Minjon" u Subotici obijena je u noći između srede i četvrtka, a lopovi ne samo da su uzeli pazar, nego su se i najeli kolača.

Praznici se bliže, lopovluk sve veći: U Srbiji najčešće kradu KAFU I ČOKOLADU, a evo zašto baš te namirnice!

Kada se tačno desila provala niko sa sigurnošću ne može da kaže. Demolirani lokal zaposleni su zatekli oko sedam ujutru.

Prema rečima jedne od radnica, ujutru ih je dočekalo razbijeno okno na vratima, sve ispreturano, iskrivljen nosač na kome nije bilo televizora, prazna kasa i poluprazna polica sa kolačima i tortama, koje su bile razbacane i razmazane.

Kolači su se nalazili svuda po ulici, te se pretpostavlja da su lopovi hteli i njih da ponesu, ali su im usput ispale tacne.

"Imali smo više od 25 tacni sa tortama, koje su oni razmazali po prostoriji, a izgleda da su hteli da ih odnesu, pa kad su im ispale, onda su gazili po njima. Negde se vide i otisci obuće. Nikada do sada nije bilo incidenata. Poznati smo kao mirno mesto, imamo svoje redovne mušterije, koje sada nismo mogli da uslužimo", priča radnica poslastičarnice.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OBILIC

    2. decembar 2016 | 17:06

    Divljaci su divljaci

  • OBILIC

    2. decembar 2016 | 17:09

    Pa nije ni čudo u šiptarskim pekarama su pisali po hlebu pa eto trčimo i dalje u te pekare i jedemo burek kao da nemamo srpsku gibanicu. Srpska posla necemo srpsko

  • Miki

    2. decembar 2016 | 18:25

    Jadnici nasto su spali, pa ni kolaca nemaju u kuci. Tragedija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA