Posetili su zaboravljenu osmočlanu slepu porodicu na granici sa Srbijom. Srca su im se pokidala kad su ušli u njihovu kuću (FOTO)

Sva deca imaju oštećenje vida od 50 do 95 procenata i neophodna im je redovna i odgovarajuća zdravstvena zaštita da i oni ne bi potpuno oslepeli kao njihov otac

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • avdi

    11. decembar 2016 | 19:24

    JAS SAM OVAJ ZHALOSTAN TEKST U VEZI OVOJ SLEPOJ PORODICI. BASH ME JE ZHAO. A SAD DA VAM KAZHEM JA SAM POSLO PISMO PREKO EMAIL DO DIREKCIJE --DNEVNIK-- TOE MAKEDONSKA NOVINA. DA NAPISO SAM DA MI POSHALJU ADRESU OD OVOJ FAMILIJI. IMAM NAMERU DA IM POMOGNEM. A JOSH DO DANAS ,,VECERAS ,, NEMAM NIKAV ODGOVOR . PA BIH VAS ZAMOLIO DA MI VI POSHALJETE ADRESU OD TE JADNE FAMILIJE. A DA NE ZABORAVIM PISO SAM I TOJ GOSPODJI SHTO JE BILA U POSETI TOJ FAMILIJI. PA NI OD NJE NEMA KORIST. HVALA JOJ. SAMO NA KRATKO JA SAM OD JEDNOG MALOG GRADA VELESHTA PORED STRUGE.ALBANAC SAM PO NARODNOSTI. A ZHIVIM U BASEL --CH--PA ZHELIM DA POMOGNEM TOJ FAMILIJI. KOLKO MOGU . JA VAM SE UNAPRED ZAHVALUEM PA AKO NEKAKO MOZHETE DA MI POSHALJETE ADRESU ILI TEL. EPA SAD DA ZAVRSHIM ZHELIM VAM SVE NAJBOLJE PRIJATELJSKI POZDRAV. SPOSHTOVANJEM --AVDI.

  • ZR

    08. decembar 2016 | 13:25

    Postoji nesto u 21.veku sto se zove planiranje porodice. Ok, neko ce reci, lepo je imati puno dece, deca su najvece blago, bla,bla... Da,jesu,ali kad su zdrava i kad imaju elementarne uslove za zivot. Sve opstalo je mucenje. Ovaj covek ima nasledno, autozomno dominantno oboljenje, od koga ce oboleti 75% njegovih potomaka. I najnepismeniji covek bi se posle drugog slepog deteta zapitao, da li je ono sto ja cinim ispravno?! Da li je u redu da unesrecujem tu jadnu decu vec po rodjenju? O tome, kako je toj deci, ne mogu ni da razmisljam. Kakvu buducnost oni imaju u takvoj sredini?

  • Rosa

    08. decembar 2016 | 06:15

    e moze da posalje dete u dom za ucenike jer joj treba pratnja, a moze da je pusti samu 10km da pesaci do skole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA