ZA KRAŠ SPREMNI: Zbog srpskih čokoladica, Kolindu razapeli na društvenim mrežama (FOTO)

Izgleda da će "čokolinda" narednih dana zasmejavati sve na Balkanu

  • 29

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je izuzetno razočarana jer su se u paketićima koje je delila deci u Dubrovniku našle srpske čokoladice, i najavila da će se zbog toga izviniti roditeljima i poslati hrvatske proizvode. Ova njena izjava i izvinjenje, kao i čitava farsa oko događaja nazvanog "čokolinda", u centru je pažnje korisnika društvenih mreža koji su čitavu ovu situaciju prokomentarisali na satiričan način.

Kad Kolinda pojede srpsku čokoladu, ona postaje Baja Mali Knindža

Na aferu "čokolinda" reagovali su i hrvatski i srpski satirični portali, koji su sa oduševljenjem dočekali novi materijal za obradu.

"Ministarstvo za odbranu hrvatskih slatkiša, za kraš spremni!", "Čujte srpski dobrovoljci bando četnici, stići će vas naša čokoladica i u Srbiji!", "Opet će se tamna čokoladica spustiti!", samo su neke od šala na račun hrvatske predsednice.

Afera čoKolinda: Hrvati objasnili da su srpske čokoladice pakovane u Vukovaru, Grabar Kitarović se izvinila zbog "incidenta"

Izgleda da će "čokolinda" narednih dana zasmejavati sve na Balkanu.

Hrvatskoj predsednici sigurno sad nije do smeha.

Kolinda na Dan branitelja delila deci poklone iz Srbije, roditelji u Hrvatskoj šokirani! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toma

    8. decembar 2016 | 13:42

    Dosta je vise,malicilznih i grubih omalovazavanja,od hrvatske strane konkretno predsednjce Kolinde !!?Dali ona zna,da mala decja cokoladica od 50grama srpska, nije isto sto i Todoricevih 60 firmi sa proizvodima hrvatskih u Srbiji!?Dakle,subvencija nasim proizvodjacima!!I Hitno uvesti reciprocitet u razmeni proizvoda Srbjja-Hrvatska!!!

  • ?

    8. decembar 2016 | 13:36

    Kakav problem imaju ovi pokatoličeni Srbi, kakav kompleks imaju od nas braćo mila...A mi Srbi nemamo nikakav problem da pijemo Grand kafu i jedemo Kraš...heh

  • stevanso

    8. decembar 2016 | 15:05

    Јадни и бедни су ови хрвати- гаде се нормалном човеку!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA