≫ 

BRUTALNO UBIO MAJKU: Templarski vitez iz sela postao monstrum! (FOTO)

 ≫ 

Mladić se potpuno promenio nakon što se vratio s puta iz Makedonije. Ćutao je i tupo gledao u prazno

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • SERBIANTEMPLAR

    09. decembar 2016 | 11:36

    Ma kakav crni templar on je klasicni satanista. Templari u svojoj vjerskoj zapovjedi imaju zadatak da stite narod i hodocasnike. Skoro da nema teorije zavere u kojoj se ne pomenu vitezovi templari. Ovaj katolički monaško-viteški red, koji je zvanično postojao svega dva veka, osmislio je moderno bankarstvo i uticao na neke od najvećih istorijskih događaja, pa i danas utiče na sve tokove novca, tvrde teoretičari. Red siromašnih vitezova Hrista i Solomonovog hrama, kako je zvanično ime templara, osnovao je Uge de Pejen 1119. On i osam njegovih vitezova, svi rođaci, sebi su kao cilj postavili zaštitu hodočasnika u Svetoj zemlji, a kralj Boldvin II dozvolio je da im sedište bude Hramovna gora u Jerusalimu, mesto Solomonovog hrama. Ogromna moć Na Saboru u Troju 1129. templari su postali junaci Evrope, a papa im je dao gotovo apsolutnu moć. Zahvaljujući tome Red siromašnih vitezova postao je veoma bogat - prikupljali su novac i zemlju od plemića, a njihove sinove regrutovali su u svoje redove. Kad je Sveta zemlja ponovo pala u ruke muslimana, templari nisu prestali da postoje, već su samo promenili misiju. Prerasli su u red bankara koji je davao novac na pozajmicu, a od njih su zavisili i neki od najmoćnijih evropskih vladara. Zbog bogatstva, a i straha od njih, francuski kralj Filip IV Lepi rešio je da ih uništi. U petak 13. oktobra 1307. njegovi agenti uhapsili su deo templara koje su zatim mučili zbog jeresi.Poslednji veliki majstor Žak de Mole spaljen je na lomači 1314.

  • Illuminati

    09. decembar 2016 | 09:26

    Templar mora da ucini sta mu kazu, kad bude primljen. Obicno traze zrtvu. Kakva crna sizofrenija

  • Vladimir

    09. decembar 2016 | 08:56

    Rekao bih da je ovo klasican slucaj psihoze, verovatno shizofrenija u akutizaciji. Pisem ovo kao upozorenje ljudima da kad primete cudno ponasanje ljudi iz svoje okoline to treba da im bude upozorenje i da se obrate lekaru. Oboleli to sam nece nikad da uradi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA