≫ 

ZOKA JURI SVOJ DESETOGODIŠNJI SAN: Boluje od retke bolesti, ali način na koji traži pomoć je za poštovanje (VIDEO)

Ovaj klip za nekoliko dana pogledalo je skoro 150.000 ljudi. Razlog? Zapravo ih je nekoliko!

  • 1

Zoka Zorana Ivanić (22), devojka koja od svoje šeste godine boluje od distonije - odnosno nevoljenog grčenja mišića, napravila je video na engleskom jeziku u kojem govori o svom problemu i traži materijalnu pomoć za lečenje u Južnoj Koreji.

 

Porodica Raković je prvo dobila kuću, a onda je krenula lavina lepih trenutaka (VIDEO)

 

Ovaj klip za nekoliko dana pogledalo je skoro 150.000 ljudi. Razlog? Zapravo ih je nekoliko!

 

Ova studentkinja Tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin" iz Zrenjanina sama se organizovala kako bi apelovala na humane građane koji su u mogićnosti da joj doniraju sredstva, ona redovno piše blog o svom stanju i bavi se istraživanjem kako može da olakša sebi, a pored svega toga do sada je uspela i da sakupi 25.000 dolara.

 

 

- Znam, ova bolest je sr.nje i zato mi treba vaša pomoć. Našla sam doktora u Južnoj Koreji koji može da mi pomogne, ali je skup kao đavo! Tako da doktore ako gledate, znajte da ste skupi kao sam đavo. Do sada sam sakupila 25.000 dolara, a potrebno mi je još 15.000 dolara. U državi u kojoj živim mesečna plata je 300 dolara, tako da taj novac neću moći da sakupim ni za 10 godina. Zato mi je potrebna vaša pomoć. Mislim da ću na taj način vrlo brzo uspeti da sakupim pare i nadam se da ću uskoro moći da napravim i video iz Južne Koreje - rekla je ona u video prilogu, gde je sve kupila svojom duhovitošću, originalnošću i velikom željom za ozdravljenjem.

 

Pored toga što je čak odigrala i veseo ples u svom klipu, ona svakodnevno radi jogu i meditira kako bi podstakla opuštenost mišića.

 

- Posle svih depresija, uspona i padova, boljitaka i pogoršanja, osvestila sam da sam ja i samo ja odgovorna za ovo moje stanje i moj život. Uzela sam ga u svoje ruke i krenula da ga oblikujem po mojim željama i ciljevima - napisala je ona na svom blogu.

 

Mi joj želimo da ispuni svoj dugogodišnji san i što pre se izleči.

 

Ako i vi možete da joj pomognete, na ovaj način možete da učestvujete u humanitarnoj akciji.

 

SMS 166 on 3030

Dinarski: 160-445295-75

 

Bank number: 00-540-0001516.7

IBAN: RS35160005400001516789

PayPal: savesnikreatori@gmail.com

 

(S.I. - s.ilic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NAPOLEON

    11. decembar 2016 | 15:37

    Veruj da jos ima dobrih ljudi i da ce tvoja zelja za zivotom probuditi sve one koji mogu da ti pomognu.Zadrzi osmeh i bori se,koliko god da je tesko ne gubi nadu da ti se zivot moze vratiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA