Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Ako ste propustili nešto od vesti u poslednja 24 sata, ovde ih možete pročitati na jednom mestu

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije i celog sveta, kao i brojne zanimljivosti stizale su iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem sajtu izdvojile su se sledeće:

Hrvatska je blokirala otvaranje poglavlja 26 u pregovorima EU i Srbije, koje je trebalo da sutra bude otvoreno zajedno sa poglavljima 5 i 25. Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će napustiti Brisel i da neće prisustvovati međuvladinoj konferenciji sa Evropskom unijom, ako Hrvatska ne povuče blokadu jer mu je, kako je rekao, dosta hrvatskog iživljavanja.

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov doputovao je u dvodnevnu posetu Beogradu. On je danas razgovarao sa srpskim državnim vrhom, dok će sutra prisustvovati sastanku Saveta ministara Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju.

Ritualna droga iz Amazonije “ajauaska”, najnovija je pošast mladih u Srbiji, posebno u Beogradu i Novom Sadu. Ovaj opasan opijat se koristi u tajnim ritualima koji se održavaju po stanovima u velikim gradovima i koji traju po celu noć. Celu vest pročitajte OVDE.

Godinama kruže priče o manastiru Ostrogu kao o mestu isceljenja i mestu gde se “čuda dešavaju”. I dok nekima odlazak na Ostrog pomaže, ima svedoka koji govore o slučajevima kada su se ljudima desile strašne stvari povezane sa ovim manastirom. Celu priču pročitajte OVDE.

Oteti Milun Kostić (52) iz Lazarevca kod Kruševca ispričao je majki Latinki, nakon što je pušten iz niške policije, da je u zatočeništvu preživeo pravi pakao. Milunovu ispovest pročitajte OVDE.

Miodrag Grof Božović od četvrtka više neće biti trener Crvene zvezde? Već dugo se šuška o ovakvom razvoju situacije na Marakani, a navijači su se s pravom zabrinuli posle emotivnog govora Božovića na proslavi Tokija. Poslednje kolo jesenjeg dela Supelige igra se u sredu i tada ćemo znati konačan status crnogorskog stručnjaka.

Veliki broj kolega, prijatelja i rodbine ispratio je danas kraljicu romske muzike Esmu Redžepovu na večni počinak. Podsetimo, Esma Redžepova rođena je 8. avgusta 1943. godine u Skoplju, a preminula je 11. decembra u bolnici, nakon kraće borbe sa bolešću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA