• 2

Jeza i strava u Skoplju: Otac silovao bolesno dete (3) mesecima, majka prijavila monstruma!

Majka je primetila da je uvek nakon susreta sa ocem dete bilo uznemireno, ali s obzirom da boluje od cerebralne paralize, ono nije moglo da kaže majci šta se sve dešavalo na susretima sa ocem

  • 2

Žitelji makedonske prestonice još ne mogu da poveruju da među njima živi monstrum, koji je od septembra do 7. decembra ove godine silovao trogodišnje dete bolesno od cerebralne paralize.

 

Monstrum silovao i ubio devojčicu (4), a onda mu je narod brutalno presudio. Obesili su ga i linčovali do smrti! (VIDEO)

 

Ovaj monstruozni čin policiji je prijavila E.P. (45) iz Skoplja, majka deteta, čiji pol nije saopšten. Ona je u policijskoj stanici rekla da je njen nevenčani suprug, otac deteta, A.K. bludne radnje nad detetom vršio u vreme kada se viđao sa detetom na osnovu rešenja izdatog od strane Međuopšinskog centra za socijalni rad.

 

Majka je, kako su saopštili iz MUP, primetila da je uvek nakon susreta sa ocem dete bilo uznemireno, ali s obzirom da boluje od cerebralne paralize, ono nije moglo da kaže majci šta se sve dešavalo na susretima sa ocem.

 

Majka je, ipak, nešto posumnjala jer je uočila da se sa detetom nešto čudno dešava, pa je svoje dete odvela na pregled u Klinički centar kod specijaliste neuropsihijatra. Tamo je konstatovano da kod deteta postoji emocionalna uznemirenost.

 

Policija preduzuma mere u pravcu potpunog raščišćavanja slučaja.

 

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA