Bor je sada jedan od gradova sa najčistijim vazduhom u Srbiji: Pogodite koja mesta ga "šiju"

Smanjena emisija sumpor-dioksida iz nove topionice doprinela je poboljšanju kvaliteta vazduha u celoj Timočkoj krajini, pa se u ovom kraju Srbije danas udiše najčistiji vazduh

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milance
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • "rtb bor"

    15. decembar 2016 | 18:51

    ISTINA NE STANUJE NA OVU ADRESU! Amerikanci čestitali isključivo čelniku RTB Bor proizvodne i ekološke rezultate i komentarisali „RTB ide krupnim koracima u pravom smeru“ svoje propasti. Po svemu sudeći, Spaskovski je nenadmašan u kreiranju i emitovanju u štampi EPP, svoja zamišljena, dostignuća u kojima ni premijer više ne veruje, prilično dugo ga “lagao”. Ostaje da samo Spaskovski veruje u svojim čarobnim i nikada neostvarenim dostignućima u profitima, ekologiji i proizvodnji, bez premca u belom svetu. Gde sada nađe gospodu Erika Partelpoga i Terija Brauna da ga i oni nesebično brane i hvale pred objektivnim građanima Bora. Oni su obavili posao za EDC banku, a osnovni cilj je da RTB Bor ili Srbija otplaćuju redovno kredit, a od kada se banka sekira za uspešno završen projekat, kada pre godinu dana je D. Marinković potpisao presudu (dokumenat) o uspešnosti završetka projekta. Sve je to lepo krenulo, a naj lepše je prošlo otpisivanje dugovanja od basnoslovnih devetsto miliona evra, a drugo pitanje kada će se otpisati novih dugovanja pola milijarde evra. Dali će uspeti ovi američki eksperti da ubede i Vučića na to. Što se tiče najčistije i ekološki totalno i basnoslovno održive u Boru dolazi iz kuhinje čelnika RTB Bor. Po ovom pitanju najbolje su trebali, Ameri pre čestitanja dosada nedokučivih uspeha, pitati građane i građanke Bora, pogotovu one na pijaci i centru grada, kao i radnike topionice, te stanovnike sela Slatine. Zagađenje se dešava danju, a noći se daje malo više “gasa”, pa je disanje nemoguće. Ovo što pišu plaćenici i Sosini botovi vredi samo para, onoliko koliko su dobili za promociju tu laž od čelnika RTB Bor, tu spada i gospodin Popović iz Agencije za zaštitu životne sredine i gosti ameri. Zaključak, Sosa ne bira teme i dileme bira samo načine da se održi tamo gde je, blizu para, zlata i srebra, ostalo je prolazno, samo on ne. Po ljudskim i menadžerskim kvalitetima, pogotovu što ima nesebičnu i iz duše gospodina Vučića podršku, treba i mora(l)!?

  • Dejan

    14. decembar 2016 | 12:55

    Jos malo,dok predjemo na neku novu vrstu grejanja i dok pozatvaraju ovo malo fabrika sto je ostalo

  • Milance

    14. decembar 2016 | 12:33

    Bor je grad uzasa i camotinje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA