≫ 

ISEKO SE: Sređivao je kanalizaciju oko kuće, a onda je primetio SABLASNE SVETLEĆE OČI kako zure u njega! (VIDEO)

Luis Kamačo se propisno prestravio kada je čuo glasno pištanje i osetio vibriranje tla

  • 2

Luis Kamačo iz grada Apopki na Floridi prilikom nedavnog proveravanja poštanskog sandučeta u blizini svoje kuće iz obližnje kanalizacije čuo je glasno pištanje, a odmah nakon toga osetio i vibriranje tla.

UZNEMIRUJUĆE DO KOSKE: Zastrašujuć momenat kada razjareni rotvajler napada trogodišnjeg dečaka! (FOTO) (VIDEO)

Kada je kleknuo na kolena kako bi proverio o čemu se radi imao je šta da vidi - u njega je iz mraka zurio ogromni aligator. Shvativši da je prevelik da bi izašao kroz preuski otvor odlučio je da ga snimi.

Komentarišući susret Kamačo je medijima izjavio da mu ovo nije prvi susret s istim aligatorom kojeg obično sreće u odvodnom kanalu iza svoje kuće.

Iako izgleda zastrašujuće za njega kaže kako je miroljubiv i da je svaki put kad bi ga video aligator pobegao u dublju vodu.

Osim s aligatorom Kamačo je nedavno imao bliski susret s još jednom opasnom životinjom - velikim medvedom, kojeg je takođe snimio, u blizini kanala iza svoje kuće, prenosi Index.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nedic

    15. decembar 2016 | 02:12

    Ocigledno je da kamaco jos uvek nije provalio da zivi u zoloskom vrtu :)

  • Pera

    15. decembar 2016 | 01:59

    Ma nima je bar lako Mogu da kupe i cuvaju svaku vrstu oruzja Stedis skota A nama gmazovi sve zabranili Sad ce i komentare da zabrane A druze nje na ulicu kad se sretne jedno odeljenje moras da prijavis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA