UZNEMIRUJUĆE DO KOSKE: Zastrašujuć momenat kada razjareni rotvajler napada trogodišnjeg dečaka! (FOTO) (VIDEO)

Ovo nije bilo koji pas, ovo je porodični pas...

  • 5

Marko Slabert iz Južne Afrike bio je u dvorištu svoje kuće i igrao se sa porodičnim rotfajlerom, kada je odjednom pas skočio na njega, oborio ga na zemlju i počeo da ga ujeda i baca po podu.

UPUCALI SU NAM PSA NA KUĆNOM PRAGU: Očajna porodica i selo u šoku posle krvničkog ubistva ljubimca (FOTO)

Na snimku se može videti kako mali Marko očajnički pokušava da se otgne iz čeljusti razjarenog psa. Na sreću pas prestaje da napada dete kada na lice mesta dolazi žena, koja je do tada mirno sedela u dvorištu, udara psa koji zatim ostavlja dete.

Printskrin: CCTV Printskrin: CCTV

Dečak je zatim odveden u bolnicu zbog velikih povreda na ruci i glavi, ali je pušten istog dana, prenosi Dejli mejl.

Fransoa, Markov otac i vlasnik psa, ubio je životinju nakon što mu je napala sina. Zbog ovog poteza pretrpeo je brojne kritike na internetu. Ljudi su mu poručivali da pas nije kriv te da je trebao bolje da se stara i o sinu i o psu, kao i da pozove organizaciju za brigu o životinjama.

- Niko ne zna da li bi moj pas još nekoga napao. Nikada do sad nije bio nasilan, ali kada pas to jednom uradi, velike su šanse da će to ponoviti - rekao je on braneći svoj potez.

Mali Marko se na sreću oporavio i ponovo je sa svojom porodicom. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    14. decembar 2016 | 19:32

    A ovaj junak što je pobegao umesto da pomogne detetu? A pravilno je postupio što je ubio psa.Pas koji napadne dete je skrenuo sa mozgom i takav pas nije više zdravo i pouzdano kuče.I ovo je opšte kinološko pravilo.Svako ko se razume u pse ovo zna

  • Magdalena

    14. decembar 2016 | 19:26

    Obozavam zivotinje....i sama ima psa i dvoje dece....ali da moj pas napadne moje dete, ovako krvnicki i opasno, sigurno bi ga ubila/ uspavala....Jer takvom psu vise ne bi mogla da verujem....Decu volim najvise na celom svetu...

  • Dolaw

    14. decembar 2016 | 19:49

    Verovatno ga je čačkao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA