STRAVA I UŽAS: Avganistanac silovao maloletnika u Krnjači, a policija kaže da ga je nemoguće uhapsiti

Silovatelja je veoma teško identifikovati jer žrtva nema precizne podatke o njemu

  • 12

Manijak koji je u Krnjači silovao 16-godišnjaka slobodno šeta Srbijom, a u policiji kažu da će biti gotovo nemoguće da ga uhvate!

Detalji horora u Aleksincu: Pedofil na silu odveo devojčicu i držao je zatvorenu u kući. Dete pobeglo pukom srećom!

Šesnaestogodišnji Iranac prijavio je beogradskoj policiji da ga je pre nekoliko dana silovao jedan Avganistanac, star oko 25 godina, u blizini kuće u naselju Krnjača, gde su bili privremeno smešteni, piše Informer.

Lekarskim pregledom nesrećnom mladiću su utvrđene povrede od silovanja, a problem je što on ne zna ime manijaka, koji sada slobodno šeta Srbijom!

U policiji kažu da će veoma teško identifikovati silovatelja jer nemaju precizne podatke o njemu.

- Žrtva je jedino znala da kaže da napadač ima oko 25 godina i da je sigurna da je iz Avganistana. Dečak je u prisustvu prevodioca rekao da je pre napada sa desetak migranata bio smešten u jednoj kući u Krnjači. Tamo su pravili pauzu na putu ka EU kako bi se odmorili i sačekali povoljnu priliku da nastave put - priča izvor lista iz policije.

Nesrećni mladić je rekao i da je on jedini u grupi bio iz Irana, dok su svi ostali bili Avganistanci. Oni su u početku bili prijateljski raspoloženi prema njemu.

- Ipak, jedan od tih Avganistanaca je počeo da mu se nabacuje. Iranac nije reagovao, ali nije mu ni davao povoda za svađu. Jedne večere, tokom vikenda, taj Avganistanac je sačekao tinejdžera iz Irana da se vrati iz prodavnice i napao ga je u blizini kuće. Manijak ga je udario u glavu i oborio na zemlju, a onda mu strgao pantalone i silovao ga, rekli su u policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    15. decembar 2016 | 15:15

    Jadno dete ,bas mi je zao.Avganistanci su gori nego svinje,kod njih u zemlji cim sretnu dete na ulici samo odmah siluju,ljudi nisu ni za pecinu , a kamoli za Evropu.Zbog njih ispastaju i oni mucenici koji su stvarno pobegli od rata.Ne stavljam sve izbeglice u isti kos.Zao mi je crnaca jer znam da su oni dosli zarad boljeg zivota.Ali zato ovi iz Avganistana , Alzira i Maroka prave haos gde god dodju.Danas Iranac,sutra ne daj Boze nase dete,drzavo reaguj !!!!!!!!!!!

  • Са вером у Бога слобода или смрт

    15. decembar 2016 | 12:58

    Ове животиње треба колективно депортовати из Европе

  • ana

    15. decembar 2016 | 12:40

    Takvim pedofilima, silovateljima pune Evropu a svi ćute. Sve će biti gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA