Teme: Iran

Vrhovni sud SAD odobrio Trampovu zabranu putovanja za 6 zemalja sa pretežno muslimanskim stanovništvom

Vladao je 33 godine, bio na strani pobunjenika, pa ih napustio: Huti ubili bivšeg predsednika Jemena, razneli mu kuću! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Sara je želela da liči na Anđelinu Džoli, a postala je LEŠ od 40 kilograma: Ovako je izgledala pre 50 plastičnih operacija (FOTO)

Videla sam božanstvenu svetu planinu, evo kako da odete tamo: Ivana je srušila predrasude i o najopasnijoj zemlji na svetu (FOTO)

Razorni zemljotresi pogodili Novu Gvineju i Iran

Voditeljka žreba za Mundijal dobila neobičnu molbu: Nemoj previše seksi da se obučeš, zabraniće nam da gledamo izvlačenje (FOTO)

Sara je htela da liči na Anđelinu Džoli dok nije spala na 40 kg. Posle 50 operacija svi kažu da je MRTVA (FOTO)

Novi potres na Bliskom istoku: Jak zemljotres na zapadu Irana, 36 povređenih

Putin se sastao sa predsednicima Turske i Irana: Na redu je "nova etapa" u rešavanju krize u Siriji (FOTO)

Islamskoj državi došao je kraj: Sirija potpuno očišćena od džihadista

Porastao broj žrtava najsmrtonosnijeg zemljotresa u 2017. godini: Poginulo 530 ljudi, 30.000 kuća srušeno, preživele više ne traže (FOTO)

U isto vreme se tresla cela planeta, poginule stotine ljudi, podrhtavao je čak i deo Balkana: Teoretičari zavere najavljuju kraj sveta! (VIDEO)

Novo zatezanje odnosa: Eksplodirao naftovod u Bahreinu, optužuju Iran (VIDEO)

Sprema se novi rat na Bliskom istoku: Da li će zaratiti Saudijska Arabija i Iran?

Najmoćniji čovek Bliskog istoka: Za ISIS je strah i trepet, za Ruse često spas, a Amerikancima večiti trn u oku (FOTO) (VIDEO)

Marjam je pobegla iz rodnog Irana, pa preko teško ranjenog Sarajeva stigla u Beograd. Danas ima važnu poruku za sve ljude sveta (FOTO)

Tramp odbio da potvrdi da Iran poštuje nukleari sporazum: Ipak, nije ga poništio kao što je obećao u kampanji

Počinje novi rat na Bliskom istoku: Prve vojne operacije krenule su oko grada koji pliva na nafti!

Iranski nuklearni dogovor: EU osudila Trampovu nameru da ignoriše sporazum

Danas se očekuje početak novog haosa u svetu: Tramp se povlači iz nuklearnog sporazuma sa Iranom?!

Ko su Kurdi, šta žele i zašto im velike sile to ne daju? Preživeli su Huseinov krvavi petak, a sad su "oni koji se suočavaju sa smrću" (VIDEO)

Krvavi petak u mislima tokom referenduma Kurda: Dan kada je Sadam izvršio genocid nad njima, ubio hiljade, a na hiljade osakatio (VIDEO)

Milionerka nestala pre 6 meseci, a sada su je pronašli kao beskućnicu: Napali su je i opljačkali, pa je izgubila pamćenje (FOTO)

Na koje tri države je Tramp osuo paljbu i označio ih neprijateljima, a ko mu se najviše šlihtao na Generalnoj skupštini UN-a? (FOTO) (VIDEO)

DVE IRANSKE DŽAMIJE: Budite ljudi, stavite na stranu religiju i priznajte: nisu li ovo najlepši hramovi na svetu? (FOTO)

Bojan je stopirao čak do Irana: Kada je carinik video moj pasoš, počeo je da viče "Srbistan, Srbistan" i svi su dotrčali! (FOTO)

11 učenica poginulo u autobuskoj nesreći: Tragedija u Iranu

2 miliona muslimana u Meki, ima i Bosanaca i Crnogoraca: Ranije su tamo ginuli u stampedu, a sada je sve počelo misterioznom smrti (FOTO)

Izlio se gas u Iranu: Otrovalo se skoro 500 ljudi

Drama na nebu, za dlaku izbegnuta tragedija i početak mnogo velikog sukoba: Iranski dron bio na 30 metara od američkog vojnog aviona