• 3

Petar je pobegao iz duševne bolnice pre mesec dana i još ga nema: Ako ga vidite, odmah javite policiji (FOTO)

Socijalnim radnicima u Bogatiću, koji su se angažovali da Petrovića smeste u ovu ustanovu, do danas, osim vesti da je pobegao iz Doma nije stigla nijedna druga

  • 3

Petar Petrović (59), poznatiji kao "Pera mačak“, pobegao je 19. oktobra iz Doma za duševno obolela lica "1. oktobar“ u Starom Lecu (okolina Plandišta) i od tada ga nema.

IZAŠLA IZ AUTOBUSA KOD BOGOSLOVIJE, PA NESTALA: Ako vidite Sandru, odmah zovite policiju!

Socijalnim radnicima u Bogatiću, koji su se angažovali da Petrovića smeste u ovu ustanovu, do danas, osim vesti da je pobegao iz Doma nije stigla nijedna druga.

Naravno, da bi se svi obradovali kada bi se Petar pojavio, bez obzira što je prošlo više od mesec dana kako mu se izgubio svaki trag.

Petar je 19. oktobra pod još neobjašnjenim okolnostima pobegao samo u pižami, bade mantilu i papučama na nogama iz ustanove koja je, inače, zatvorenog tipa.

O tome su iz Doma odmah obavestili Centar za socijalni rad u Bogatiću i policiju.

- Iz Doma su nas obavestili da su organizovali potragu u okolini, nakon što su primetili nestanak, ali bez uspeha. Policiji su predali poternicu. Međutim, evo prošlo je mesec ipo dana, a o Petru nema ni traga ni glasa – rekli su nam u Centru za socijalni rad u Bogatiću.

(Telegraf.rs/ macvapress.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OBILIC

    Ovoga sam video u skupštini na usvajanju budžeta ili mi se učinilo

  • ...

    Nije on pobegao, već se vratio medju svoje, sa "one" strane zida se sklanjaju normalni, na ovoj ostaju...

  • Milkica

    Kakva je to ustanova zatvorenog tipa kad pacijent duševni bolesnik može da pobegne? Tužno... Zove li se to briga za pacijenta?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima