≫ 

ZAVIRITE U CARSTVO MARIHUANE NA KARABURMI: Trava rasla iz kade i lavaboa (FOTO) (VIDEO)

Prilikom pretresa stana osumnjičenog B.A. (29) u naselju Karaburma, policijski službenici otkrili su laboratoriju za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima

  • 15

Policija u Beogradu, u dve odvojene akcije, pronašla je laboratoriju za uzgajanje marihuane i više od sedam kilograma te opojne droge, 40 grama heroina i uhapsila dve osobe, saopšteno je danas iz MUP-a.

NARKOMANI NAPALI POLICAJCA: Uhvatio ih da se drogiraju, a onda ga "kaznili"

Prilikom pretresa stana osumnjičenog B.A. (29) u naselju Karaburma, policijski službenici otkrili su laboratoriju za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima, 107 stabljika marihuane ukupne težine 7.760 grama kao i aparaturu za proizvodnju i uzgajanje, razmeravanje i pakovanje opojne droge radi prodaje.

Foto: Tanjug/MUP Foto: Tanjug/MUP

U drugoj akciji, prilikom pretresa kuće na Zvezdari, policija je pronašla devetnaest paketa sa oko 40 grama heroina i novac u domaćoj i stranoj valuti i tom prilikom uhapšen je B.M. (24).

Foto: Tanjug/MUP Foto: Tanjug/MUP

Osumnjičenima B.A. i B.M. određeno je zadržavanje zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teasu

    17. decembar 2016 | 14:37

    Ooooo velike količine! I to trave, moš mislit, velika stvar! U kojem god obliku bila, ona je lekovita i korisna! A na tone stvarne droge, što se šverca, žmuri se! Pa peče se i rakija, uzgaja se duvan i mak, pa sve je droga, čak i šećer i to opasnija od ove trave! Al digni dreku i uzbuni neuku raju, prigrabi poene, na čemu?! Pa, ona raste svuda, prirodna i ponosna, kakvu nam je Gospod podario, zato im i smeta! Samo tamo, gde je nečiji veliki interes, ona se anatemiše i zabranjuje! SRAMORA! SLOBODA ZA TRAVU!

  • Srba

    17. decembar 2016 | 13:34

    Treba i kod nas dozvoliti uzgoj marihuane. Bar da se naduvamo od muke koliko nam dobro ide

  • Cangaj Cong Beli

    17. decembar 2016 | 13:40

    =Legalizuj ☺

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA