Uhapsili ga u autobusu sa kilogramom kanabisa

Osumnjičeni se tereti za proizvodnju i prodaju droge i određeno mu je zadržavanje od 48 sati

  • 1

Policija je na prelazu Rudnica kod Raške uhapsila jednu osobu sa područja Vrnjačke Banje, kod koje je pronađen kilogram kanabisa, saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo.

 

UPALI U STAN I UKRALI NOVAC I NAKIT: Policija brzom akcijom uhapsila razbojnike iz Kikinde

 

Kod uhapšenog B. R. (31), koji je putovao autobusom na relaciji Kosovska Mitrovica - Beograd, policija je prilikom kontrole u mestu Mure pronašla dva paketa sa drogom.

 

Osumnjičeni se tereti za proizvodnju i prodaju droge i određeno mu je zadržavanje od 48 sati, a u zakonskom roku biće priveden u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

 

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prstcu

    19. decembar 2016 | 15:46

    Bivsa munistarka je govorila o legalizacija kanabisa odnosno konoplja jer u razvijenim zemljama dopustaju prodaju duvana a pravim zavisnicima se i najjace droge prepisuju na recepru .zasto. Sve ovo pisem. Da bi drzava ne samo davala ogroman novac za lecenja u ,,bogatim zemljama'' nego mize i razgovarati sa osobama koje idu za sarajevo da bi od ulje od konoplje izlecili rak a takodje i neka maligna oboljenja zbog kojih ih jos uvek specijalisti lece hemoterapijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA