Roditelji, od 1. januara očekuje vas najlepša stvar na svetu!

Do sada je oko 19.000 roditelja elektronski prijavilo svoje dete

  • 2

Roditelji će od 1. januara moći elektronski da prijave bebe u svim porodilištima u Srbiji, koja će biti uključena u projekat “Bebo, dobrodošla na svet”, najavio je danas državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Željko Ožegović.

BEJBI BUM TRESE SRBIJU: Najviše beba napravimo tokom novogodišnjih praznika!

Ožegović je na skupu “e Uprava Srbija bez redova i šaltera” povodom Nacionalnog dana E uprave, rekao je da ta usluga trenutno omogućena u 45 porodilišta u Srbiji i da će taj broj biti povećan.

- Mogu da najavim da će od 1. januara 2017. biti uključena sva porodilišta - rekao je Ožegović.

On je dodao da je do sada oko 19.000 roditelja elektronski prijavilo svoje dete.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stan

    20. decembar 2016 | 17:20

    Neki rade korektno svoj posao ali u tom lancu zdrastveno je katastrofa , to vam je povratna inf. i zbog takvih stvara se negativna slika sasvim korektnih namera.

  • Toliko o...

    21. decembar 2016 | 23:36

    Prvo dete smo suprug i ja zajedno prijavili u opštini Savski venac, nije bilo nikakve gužve, procedura je bila kratka, 10 min max, drugo dete smo prijavili elektronski u porodilistu opet smo oboje morali da prisustvujemo, odgovorili smo na mnogo više pitanja čak i npr čime se bavimo i na kraju su nam rekli da moramo opet da odemo u opštinu i potvrdimo da smo elektronski uradili prijavu jer bez toga necemo dobili izvod za dete. Tako je i bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA