• 0

SRBIJA SE CAKLI: Jutarnji mraz, magla na Zlatiboru i Crnom Vrhu, vozači, oprez!

Vozači se upozoravaju na vlažne kolovoze i jutarnji mraz zbog kojeg može doći do stvaranje poledice što predstavlja opasnost od gubljenja kontrole nad vozilom, posebno ukoliko brzina nije prilagođena

  • 0

Sumaglice ima u većem delu Srbije, a magle ima na području Zlatibora i Crnog Vrha gde je vidljivost smanjena na stotinak metara, saopštio je jutros AMS S.
PROMENJENI KATANCI NA PROVOSLAVNOJ BOGOMOLJI: Članovima SPC zabranjen ulaz u prištinski hram

Sumaglica za sada bitnije ne utiče na bezbedno obavljanje saobraćaja.
Vozači se upozoravaju na vlažne kolovoze i jutarnji mraz zbog kojeg može doći do stvaranje poledice što predstavlja opasnost od gubljenja kontrole nad vozilom, posebno ukoliko brzina nije prilagođena.
Potrebno je da se drži veće odstojanje u odnosu na druge učesnike u saobraćaju, prilagodi brzina uslovima puta, jer je zbog poledice zaustavni put vozila duži, što može biti uzrok izletanja sa kolovoza ili izazivanja sudara.
Posebnu pažnju od vozača zahtevaju i deonice na kojima je usled radova izmenjen režim saobraćaja.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima