Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Teroristički napad koji se na Svetog Nikolu, 19. decembra, dogodio na Božićnoj pijaci u Berlinu, u prvi plan je stavio priču o jednom Srbinu. Ko je Boban S. i u kakvoj je on vezi sa osumnjičenim za napad u kojem je stradalo 12 osoba, dok je više od 50 povređeno, pročitajte OVDE.

Za vas imamo i vest o pojavi koja se događa jednom u 500 godina.

Opšte je poznato da ljudi menjaju veru iz različitih razloga, a kako izgleda kada u Beču neko prima Islam, možete da pogledate u tekstu koji prilažemo dole:

Jedno novorođenče za dolazak na svet toplinu porodilišta zamenilo je za hladan automobil. Neobičan događaj obeležio je rođenje ove bebe u okolini Niša, a sa kakvim tačno neprilikama su se susreli lekari ginekološko-akušerske klinike pročitajte OVDE.

Smederevska policija zaustavila je taksistu, nakon što je u Smederevu udario u banderu. Oni nisu mogli da veruju da je pijani vozač uspeo da sa neverovatnom količinom alkohola u krvi upravlja vozilom, jer nesposobnost za ovu aktivnost nastaje kada se naduva više od 1,3 promila. To je slučaj sa smederevskim taksistom, a  koliko je tačno popio pročitajte OVDE.

Za vas imamo i jednu zanimljivu igru koja se tiče stečenog znanja u auto-školama. Pitanje je jednostavno, ali je dati tačan odgovor ipak nešto teže. Probajte i vi, koji automobil ima prednost?

Rijaliti Parovi počinje 25. decembra. Ko su učesnici koji će živeti u luksuznoj vili Happy televizije otkrijte u priloženom tekstu.

Dragiša Nedović iz Kragujevca davne 1950. godine napisao je najtužniju pesmu “Pluća su mi bolna” prilikom saznanja da boluje od tuberkuloze. Šta je razlog da lično Tito zabrani ovu numeru, otkrite sada.

Reprezentativac Turske i član kineskog Peking Guana, kontroverzni fudbaler Burak Jilmaz, napravio je scenu na ulicama Istanbula prilikom vožnje autobusa. On je ušao u raspravu sa vozačem autobusa, ali je šofer imao nešto kod sebe. Da li možete da pretpostavite koji predmet je izvukao ispod sedišta? Da ne biste nagađali, tekst pronađite OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA