Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Život šestočlane porodice Stojanović iz sela Straža na Kosovu i Metohiji pretvorio se u pravi horor od 1999. godine, kada su gotovo čitavi njeni članovi mentalno oboleli nakon NATO agresije.

Do tada su Gradimir i Biserka živeli potpuno normalno u svom selu nadomak Gnjilana, sa svoja četiri sina, Igorom (27), Milošem (26), Stefanom (25) i Aleksandrom (17), ali posle bombardovanja više ništa nije bilo isto.

Slavoljub Simeonović, otac Bobana Simeonovića koji je osumnjičen da je u vezi sa teroristima koji su učestvovali u napadu na božićnom napadu u Berlinu, nije želeo da govori za medije.

Više o porodici Simeonović pročitajte OVDE.

Povodom nedavnog masakra na božićnom vašaru u Berlinu, kada je kamion uleteo na trg i ubio 12 ljudi a desetine povredio, hrvatska književnica Vedrana Rudan se zapitala da li su žrtve zaista nevine i da li će se i Hrvatska u bliskoj budućnosti naći na meti terorista.

Marko Jovanović (27), osuđenik na maksimalnu kaznu u Padinskoj skeli, koji je dospeo u javnost nakon što je žiletom preklao svog cimera Ramiza Šarića (34), već neko vreme se, kako kažu, drugi zatvorenici, borio protiv fizičkog i psihičkog maltretiranja preklanog cimera.

Više o Marku Jovanoviću pročitajte OVDE.

U Moskvi je sinoć premijerno prikazan film “Na mlečnom putu” Emira Kusturice, a na crvenom tepihu su ponovo, kao i pre tri meseca u Veneciji, u centru pažnje bile Monika Beluči i Sloboda Mićalović.

Jedna od najpopularnijih i najgledanijih emisija u Srbiji, ali i regionu, jeste muzičko takmičenje “Nikad nije kasno“. Ekipa televizije T NOW bila je snimanju ovog fantastičnog šoua, a naš domaćin, Žika Jakšić dočekao nas je vrhunski.

Više o emisiji "Nikad nije kasno" pročitajte OVDE.

“Vruća crvena telefonska linija” redovno se koristi za kontakte između predsednika Rusije i Sjedinjenih Država, izjavio je službeni predstavnik Kremlja Dmitrij Peskov.

Aktuelni američki predsednik Barak Obama u oktobru ove godine navodno je prvi put upotrebio “vruću liniju” s Moskvom, kako bi s ruskim kolegom Vladimirom Putinom razmotrio temu hakerskih napada koje tobože sprovodi Kremlj na Demokratski nacionalni komitet, prenosi Independent.

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su odličan meč i srušili kralja u Pioniru. Crveno-beli su pobedili Real Madrid sa ubedljiom razlikom 82:70 u 14. koli Evrolige.

Zvezdi je ovo šesta pobeda u Evroligi uz osam poraza, a sledeće nedelje dočekuju šampiona Evrope, CSKA.

Više o ovoj utakmici pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA