• 12

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U PADINJAKU: Prvo ga je isekao žiletom od uveta do uveta, pa mu je odgizao deo lica!

Krvlju koja je šikljala iz vrata cimera po zidovima ćelije, ispisao dva imena

  • 12

Osuđenik Marko Jovanović (27) iz Niša, koji je u ćeliji zatvora u Padinskoj skeli zaklao cimera Ramiza Šarića (34), isekao ga je najpre žiletom od uveta do uveta, a potom mu odgrizao deo lica!

Krvava godina u zatvoru u Padinjaku: U januaru zadavljen robijaš, u decembru drugi zaklan, pa je njegovom krvlju ubica pisao po zidovima

Jezivi detalji zločina u zatvoru u Padinjaku: Cimer ga je terao na seks i zato ga je preklao žiletom!

Ubica se, prema pisanjima beogradskih medija, ni tu nije zaustavio već je krvlju koja je šikljala iz vrata cimera po zidovima ćelije, ispisao imena "Ceca i Jeca".

– Prema prvim rezultatima istrage, motiv napada Jovanovića u noči između  utorka i srede bio je to što mu se nije dopala muzika koju je Šarić puštao u ćeliji. zbog toga predpostavljamo da su imena koja je ispisao zapravo imena pevačica Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatović – otkrio je sagovornik za beogradske medije.

Inače, Jovanović je 2010. godine tokom suđenja za ubistvo bivše devojke i njenog kokmšije pokušavao da se izvuče glumeći neuračunljivost. Tokom glavnog pretresa gledao je u jednu tačku ispred sebe, ne dajući bilo kakve signale da je svestan gde se nalazi.

Kada je pozvan da iznese odbranu, ponašao se iracionalno govorivši da čuje krike neke devojčice.

(Telegraf.rs)

 

Komentari

  • Nina Jerković

    А овај Рамиз је био фина школска учитељица па је зато затворен са убицом у исту ћелију да васпитно делује на њега...

  • Mica

    Odmah otkaz direktoru I cuvarima jer nisu radili svoj posao.

  • kobasica srbije

    A ja godinama pričam da su ti narodnjaci opijum za narod i da se od toga može i riknuti i poludeti, evo ovo je najbolji dokaz da je tako. Ajde Ceca i ima možda po neki hit ali kad čujem Jecu i ja bi klao i ubijao bez zezanja.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima