Krvava godina u zatvoru u Padinjaku: U januaru zadavljen robijaš, u decembru drugi zaklan, pa je njegovom krvlju ubica pisao po zidovima

Marko je, navodno, nakon što je ubio Ramiza, njegovom krvlju šarao po zidu ćelije

  • 2

Ovo je drugo ubistvo među zatvorenicima u Padinskoj skeli ove godine. Cela Srbija i region bruje o svirepom Marku Jovanović (27), osuđeniku na maksimalnu kaznu u Padinskoj skeli, koji je dospeo u javnost nakon što je žiletom preklao svog cimera Ramiza Šarića (34).

Jezivi detalji zločina u zatvoru u Padinjaku: Cimer ga je terao na seks i zato ga je preklao žiletom!

Razlog oduzimanja života svom sapatniku je, navodno, taj što ga je Ramiz, opet navodno, terao na seks. Kako vreme prolazi, pojavljuju se novi detalji zločina koji se dogodio između ova četiri zida.

Marko je navodno, nakon što je ubio Ramiza, njegovom krvlju šarao po zidu ćelije, a potom je mirno sedeo i posmatrao njegovo beživotno telo.

Foto: Lična arhiva Foto: Lična arhiva

Ovo nije prvo ubistvo koje se ove godine dogodilo u Padinskoj skeli.

Krvava godina za zatvor u Padinskoj skeli počela je u januaru.

Osuđenik koji je udavio cimera u Padinskoj skeli brani se ćutanjem!

Naime, osuđenik Predrag Amović (36) ubijen je sredinom januara, a život mu je oduzeo Zoran Marković (36). Ovo ubistvo je počinio pertlom. Prvo su se posvađali, pa su se potukli, pa je Zoran zadavio Predraga. Marković je, inače, dugogodišnji narkoman.

Foto-ilustracija: infolink.rs Foto-ilustracija: infolink.rs

Inače, od 2010. godine nije se dogodilo nijedno ubistvo u našim zatvorima, sve do januara ove godine, kada je i krenuo krvavi serijal u Padinjaku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    22. decembar 2016 | 16:09

    Ubica je poremecena licnost prema tome nista neobicno za bilo kakvo njegovo delovanje nadalje,ta spodoba je ponistila granice i kocnice u svojoj glavi i to vise nije ljudsko bice...smrtna kazna je jedino resenje posle prvog zlocina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA