Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Ministar spoljnih poslova Davor Ivo Štir objavio je da je Hrvatska odblokirala Srbiju.

- Stekli su se uslovi da možemo podići rezervu oko Poglavlja 26, a želim reći da ćemo u okviru Poglavlja 23 pratiti ispunjavanje svih obaveza što se tiče nacionalnih manjina, s naglaskom na hrvatsku manjinu – rekao je hrvatski ministar.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Slobodanu Nikiću i Živku Gociću priređen je fenomenalan oproštajni meč na krcatom Tašmajdanu, a i legde srpskog vaterpola su se potrudile da gledaocima prirede zabavu nekim dosad neviđenim potezoma.

Tako je Nikić prilikom jednog peterca to učinio na nesvakidašnji način – nogom! Izbacio je loptu u vazduh, a zatim napravio piruetu u vodi i nogom koja je izronila izvan vode poslao loptu u gornji desni ugao Slobodana Sora, koji je branio na golu tima sveta.

Izvođenje peterca možete pogledati OVDE.

Prema prognozama ruskih stručnjaka, Evropu 2035. godine čeka drastična promena po pitanju granica. Ovu analizu su uradili ruski stručnjaci, na osnovu dokumenata CIA, ruske službe GRU i ekspertskih grupa sa Zbignjevom Bžežinskim i Samjuelom Hantigtonom na čelu.

Ono što je nama najzanimljivije, logično, tiče se Srbije. O tome smo čitali pre dva dana i od bivšeg šefa kancelarije ambasade Velike Britanije u Banjaluci, Timotija Lesa, a teorije se poklapaju – teritoriju Bosne i Hercegovine bi mogle da podele Srbija i Hrvatska.

Više o graicama drugih država pročitajte OVDE.

Bili smo u kanalizaciji. Da, dobro ste pročitali, zaronili smo u najmračnije dubine grada Beograda.

Tajni vojni tunel, zlato, pištolji, spasavanje životinja, mrtvo prase, gušenje u fekalijama, kućica na šahtu… samo su deo onoga što je naš novinar video.

Više o ovoj reportaži pročitajte OVDE.

Nataša Bekvalac uskoro će objaviti novu pesmu “Oštećena” čiji tekst je već podelila sa publikom.

S obzirom na to da jedan deo teksta glasi: "Umem da glumim i lažno se zaplačem…" Natašu smo tokom druženja sa novinarima povodom novogodišnjeg nastupa u klubu "Gotik" u Beogradu, pitali upravo o tome – kada je u životu lažno plakala, te da li su njene suze o kojima se i danas govori bile iskrene ili lažne.

O tome šta je rekla, pogledajte OVDE.

Himna Evrolige po pravilu se ne čuje u Pioniru na utakmicama Crvene zvezde, a kada je protivnik neko veliko ime, onda je i naboj među navijačima veći, a samim tim i buka.

Uvek su interesantne i reakcije protivničkih igrača, pa je tako na utakmici Zvezda – Barselona Ante Tomić ostao zagledan u publiku i zaboravio je da treba da se pozdravi sa protivnicima i sudijama.

OVDE možete videti kako je to izgledalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA