ISTREBIĆEMO VAS, STOKO SRPSKA: Vandali oskrnavili još jedan pravoslavni hram u Hrvatskoj, ostavili JEZIVE poruke! (FOTO)

"Javnost sam hteo da upoznam s onim što u Republici Hrvatskoj još uvek preživljavaju Srbi koji su ostali tamo da žive", napisao je sveštenik Aleksandar Klasnić

Napušteni hram Svetog velikomučenika Prokopija u Rajevom Selu u opštini Drenovci u Hrvatskoj vandali su oskrnavili nakaradnim natpisima.

NA SRPSKU CRKVU U ZAGREBU BAČENA FARBA: Vandali pokušali da oskrnave Saborni hram

Fotografije je na Fejbuk postavio sveštenik Aleksandar Klasnetić i prema njegovim rečima, svaki komentar je suvišan.

- Javnost sam hteo da upoznam s onim što u Republici Hrvatskoj još uvek preživljavaju Srbi koji su ostali tamo da žive - napisao je iznad potresnih fotografija Aleksandar Klasnić.

- Nijedan medij u Srbiji nije izveštavao o ovoj napuštenoj i ovim nakaradnim natpisima oskrnavljenoj svetinji. Na njima je da šaraju - to je njihova slobodna volja, a na nama je da svetinju koliko je moguće sačuvamo i svojim molitvama i trudom obnovimo!!! I za kraj ću samo da citiram našeg blaženopočivšeg patrijarha Pavla : "Ne dopustite tuđem zlu da probudi zlo u vama - naveo je Klasnić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neša

    24. decembar 2016 | 10:57

    Stoka ustaška.

  • Boki

    24. decembar 2016 | 12:02

    Srbe mozda i mozete vredjati, Srbi nisu sveti, ali skrnaviti svetiju znaci sam sebi presuditi.

  • Vidoje

    24. decembar 2016 | 11:11

    Niko nikada se nije usrećio kada je skrnavio svetinje. Ovo je pitanje za hrvatsko društvo, vernike i vlast. Gde ih ovo vodi ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA