• 2

Vozite oprezno zbog poledice i gužve na graničnim prelazima: Na granici sa Hrvatskom čeka se i po sedam sati!

Na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, vozila se zadržavaju oko sedam časova, a ista je situacija i na prelazu Šid gde se vozila zbog kolone duge nekoliko kilometara zadržavaju oko pet časova

  • 2

Na putevima je u subotu uveče pojačan intenzitet saobraćaja, a na graničnim prelazima i naplatnim rampama vozila se zadržavaju nekoliko časova, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Oni su pozvali vozače da voze oprezno zbog poledice na većini puteva u zemlji i da budu strpljivi zbog mogućih gužvi.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš na ulazu u Srbiju iz Mađarske vozila se zadržavaju oko 90 minuta, dok se na Kelebiji čeka oko sat vremena.

Na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, vozila se zadržavaju oko sedam časova, a ista je situacija i na prelazu Šid gde se vozila zbog kolone duge nekoliko kilometara zadržavaju oko pet časova.

Radno vreme manjih graničnih prelaza među kojima su Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II je od 7 do 19 časova, dok prelaz Bački Breg radi 24 časa.

Komandir stanice Granične policije u Batrovcima Đorđe Bordoški kaže da će nada da će se u narednih 48 sati normalizovati situacija.

(Telegraf.rs / Beta)

Komentari

  • Zagondzija

    Kojih 90 min kad je u petak na noc bilo cekanje 7 sati

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima