≫ 

RUSKI VOJNI HOR ZAVIJEN U CRNO ZBOG PADA AVIONA: Ovako su svirali članovi Aleksandrov ansambla (VIDEO)

Aleksandrov ansambl je zvanični hor ruskih oružanih snaga, a 64 članova krenulo je u rusku bazu Hmeimin gde je trebalo da učestvuju u proslavi Nove godine

  • 18

U avionu ruskog Ministarstva odbrane "Tu-154", koji je jutros pao u Crno more sa 92 osobe, nalazilo se 64 članova ruskog vojnog hora "Aleksandrov ansambla".

 

(UŽIVO BLOG) NEMA PREŽIVELIH U STRAVIČNOM PADU RUSKOG AVIONA: Putin besan, naložio hitnu istragu! (FOTO) (VIDEO)

 

Oni su, kako je rečeno iz kabineta ruskog Ministarstva odbrane, krenuli u rusku bazu Hmeimin gde je trebalo da učestvuju u proslavi Nove godine, dok su se među ostalim putnicima nalazili vojnici i devet novinara.

 

Prvi VIDEO potrage za preživelima nakon jezivog pada ruskog aviona sa lica mesta: Češlja se Crno more!

 

"Aleksandrov ansambl" je zvanični hor ruskih oružanih snaga. Osnovan je tokom sovjetske ere, i ansambl se sastoji od muškog hora, orkestra i plesnog ansambla.

 

 

Svi osim tri pevača ukrcala su se na let, samo je vodeći solo izvođač Vadim Ananijev  ostao kod kuće jer mu se rodilo dete.

 

Hor peva na gotovo svim jezicima, uključujući i kineski, indijski, turski itd. "Aleksandrov" je već nekoliko puta nastupao pred beogradskom publikom.

 

Poslednji put je bilo 2015. godine u Domu sindikata, a to je bio 11 po redu koncert ovog ansambla u našoj prestonici. Tada je publika uživala u pesmama poput "Oči čarne", "Kaćuša", "Kaljinka", a posebno iznenađenje je bila i numera "Tamo daleko".

 

Da podsetimo, avion je poleteo iz Sočija prema Sirij. sa radara je nestao nedugo posle poletenja u pet sati i 40 minuta po moskovskom vremenu. Ruska agencija objavila je da su spasilačke ekipe locirale ostatke letelice na oko 1,5 kilometara od obale, na dubini od 50 do 70 metara.

 

Za sada je pronađeno telo jedne od žrtava, kao i dokumenti novinara ruskog "Kanala 1". Vojni istražitelji Istražnog komiteta Rusije otvorili su krivičnu istragu.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIOdrag

    25. decembar 2016 | 10:51

    NEKA VAM JE VECNA SLAVA BRACO NASA POCIVAJTE U MIRU I SLAVI

  • Srpkinja

    25. decembar 2016 | 11:16

    Vecna im slava...Gore je sad andjeoski hor...Pocivajte u miru...

  • Slobo

    25. decembar 2016 | 10:12

    Tuznog dana slava nasoj braci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA