MINISTAR SAOBRAĆAJA: Teroristički napad nije uzrok pada aviona

glavne verzije uzroka pada aviona ne uključuju teroristički napad, već da se razmatra da li je do nesreće došlo zbog tehničkih problema ili greške pilota

  • 1

Ruski ministar saobraćaja Maksim Sokolov izjavio je danas da teroristički napad nije "viđen" kao glavna verzija pada aviona.

U RUSIJI DANAS DAN ŽALOSTI: Rusi tuguju za herojima koji su život izgubili u padu aviona (FOTO)

Tas s prenosi da je Sokolov, koji je i vođa vladine komisije za istraživanje nesreće, kazao da glavne verzije uzroka pada aviona ne uključuju teroristički napad, već da se razmatra da li je do nesreće došlo zbog tehničkih problema ili greške pilota.

JEZIVE SCENE NA MESTU PADA RUSKOG AVIONA: Morem plutaju leševi, stvari i ostaci letelice (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

- Naglasiću da će to utvrditi istražitelji, kao i posebna tehnička komisija ruskog Ministarstva odbrane - rekao je Sokolov.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    26. decembar 2016 | 14:56

    Ako nije teroristicki napad, videt ce te , da ce reci kako je krivica pilota posto je o on poginuo. Svi proizvodjaci sveta imaju svoje eksperte koje oni placaju , i naravno, samo ako nemaju drugog izlaza, ako nije atentat , okrivit ce pilota. Koliko je boinga i erbasa popadalo , i skoro uvek je bila krivica pilota. Nisu ni Rusi imuni na to , jer je fabrikant " tupoljev" ma da nemaju prodaju , kao ovi gore navedeni , ipak ce zastititi svoju industriju rezirajuci pilotsku gresku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA