U noći Božića umesto slavlja OTVORILA SE ZEMLJA! Naređena hitna evakuacija grada (VIDEO)

Veruje se da se rupa otvorila zbog srušene kanalizacije

  • 0

Ogromna rupetina otvorila se u naselju Fraser u okolini Detroita prisilivši porodice da se hitno evakuišu tokom božićnih praznika.

 Nikada ne idite u tržni centar tokom praznika! Ovo upozorenje kruži internetom, prete masovne tuče i panika kupaca (VIDEO)

Stanovnici desetine kuća morali su da se isele tokom protekle subote, a jedna od stanovnika, Su Albu, rekla je da ju je u sred noći probudio zvuk lomljenja cigli.

- Zvuk se stalno i snažno pojačavao a kada sam izašla isped kuće imala sam šta i da vidim. Stvorila se ogromna rupa koja se iz minuta u minut povećavala dok se kuća tonula - rekla je ona.

Albin komšija Derek Loven je sa svojim ocem izleteo iz njihove kuće kako bi Albi pomogao da izvuče iz kuće i spasi što više stvari. Prema njegovim rečima, to su radili sve dok policija nije došla i zabranila im prilaz kući jer je postalo preopasno.

Zvaničnici veruju da se rupa otvorila zbog srušene kanalizacione linije 45 stopa ispod zemlje.

Ovakav zaključak doneli su zbog prethodnog iskustva koje je Fraser imao sa otvaranjem zemlje. Naime, 2004. se u istoj ovoj ulici stvorila rupa široka čak 160 stopa, zbog čega je ceo deo naselja deset meseci bio zatvoren.

Vlasti ovog grada već dugo traže rešenje za ovaj problem, koji se evidentno ponavlja, pišu ABNews.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA