• 12

VAŽNA VEST: RFZO ZATVARA ŠALTERE od sutra do 9.1.

Tokom praznika neće se vršiti ni prijave, promene i odjave na obavezno socijalno osiguranje

  • 12

Centralni registar obaveznog socijalnog osiguranja neće biti dostupan zbog rada na informacionom sistemu, od sutra u 15.30 sati do 9. januara do 07.00 sati, saopštio je Republički fond za zdravstveno osiguranje.

DO ZDRAVSTVENE KNJIŽICE U 6 KORAKA: Ovako je poručite putem interneta (GRAFIKA)

Zbog prekida u radu, ni na šalterima Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje neće se vršiti prijave, promene i odjave na obavezno socijalno osiguranje.

U periodu od 4. do 6. januara na šalterima RFZO vršiće se: podnošenje zahteva za zamenu zdravstvene knjižice zdravstvenom karticom, overa zdravstvenih kartica, uručivanje zdravstvenih kartica, izdavanje Potvrda PZK, kao i podnošenje zahteva za overu pomagala, isplatu naknadu zarade, isplatu putnih troškova i drugo što nije u vezi sa informacionim sistemom Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja.

Šta mislite, zašto RFZO stvarno neće raditi?

Glasajte

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Sanja

    Neko nije imo para da je overi zato niko nepita pa molim da knjižice mogu da se podnesu i poslen nove godine

  • Osiguranik

    I Ivanjici komisija za overu uputa za preglede u Bg,Kg... radi utorkom. Sledeci radni utorak je 10.01. Jasno vam je kako je cekati uput na konzilijum na radiologiju u Kg. gde treba zakazati zracenje da bi se smanjili bolovi i malo produzio zivot a kazu vam srecni praznici i vidimo se za 15 dana.... i oni imaju porodice i treba da odmore ali sistem nevalja....

  • Lela

    Zašto su čekali posljednji momenata?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima