Roditelji su za kaznu ostavili dečaka 15 sati na terasi na neviđenom minusu. On je sad na samrti!

Kažnjen jer je otišao do kuhinje da jede

  • 4

Dečak star šest godina bori se za život u bolnici u Briselu nakon što je 26. decembra proveo 15 sati na balkonu - u pidžami.

5 devojčica je ubijeno jer su se "zabavljale". Onda je priča iz Pakistana dobila još mračniji obrt (VIDEO)

Veruje se da je dečak na hladnoći bio po kazni roditelja, jer je otišao do kuhinje da nešto pojede u toku noći. Tužioci kažu da je na balkonu proveo od 5 ujutro do 20:00 sati uveče.

Lekari kažu da je dečak, kad je primljen u bolnicu, bio bez svesti, neuhranjen i sa ozbiljnom hipotermijom. On se i dalje nalazi u bolnici i lekari se bore za njegov život.

Dečakova sestra bliznakinja takođe je primljena u bolnicu zbog neuhranjenosti i zanemarivanja.

Majka dece (31) i njihov očuh (21) su uhapšeni pod sumnjom 'mučenja i zanemarivanja maloletnika'. Očuh je priznao krivično delo za koje ga se tereti, dok majka sve poriče.

Prema saznanjima iz istrage ni jedno dete nije prijavljeno i registrovano u Belgiji, zbog čega je bilo nemoguće da nadležni ranije uoče da sa decom nešto nije u redu, piše Miror.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    30. decembar 2016 | 13:52

    Ovo se dogodilo u Briselu, sedistu EU, za cije clanstvo nam iz tog grada stizu stalno novi i novi kriterijumi i standardi koje moramo da ispunimo. Da li uopste znamo sta se nalazi iza vrata, na koja uporno kucamo.

  • Bebi

    30. decembar 2016 | 14:23

    Na istoj terasi i majku i ocuha u pidzami i 15 sata Pa ako prezive oduzeti im secu A njih deportovati

  • Душка

    30. decembar 2016 | 16:41

    Болесних људи има свуда,географски положај не гарантује ништа,зло је свуда исто,само кад се деси код нас,називају нас варварима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA