Dobro pazite šta pijete: Ovo je prava ISTINA o pićima koja će se služiti noćas
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Kazandzija
Ja svake godine pecem rakiju ljudima po kucama, imam najbolji kazan u okrugu, jos od mog pokojnog oca. I spustio sam cenu na najnize moguce, posla koliko volis. I to da mi neko zabrani??? A pogotovu EU. Ne znaju bre ni gde je moje Batasevo!!!
Šta je tu je
Ja imam oko 3000 litara što šljive,što kruške i jabukovače,ali nije na prodaju našim kafedijama koji za vrhunski proizvod star po 10-15 godina nude 4€,a američke i britanske splačine plaćaju po 20.Pa nek truju koga mogu
Gooxi
Rakija se pece u svakom seoskom domacinstvu u Srbiji. Ne razumem pojam pravljenja u garazi. Ne razumem ovaj tekst i zakljucke.