≫ 

SREĆNA NOVA GODINA: Telegraf vam želi mnogo zdravlja, ljubavi i uspeha u 2017!

I u narednoj godini nastavljamo da vas obaveštavamo o svim najvažnijim vestima iz zemlje i sveta. Čitajte telegraf.rs, jer smo vam u 2017. spremili brojna iznenađenja i priče koje nećete moći da zaboravite

  • 69

Dragi čitaoci, SREĆNA NOVA GODINA! Redakcija Telegrafa vam želi mnogo ljubavi, zdravlja i sreće. I ne zaboravite jednu vrlo važnu stvar večeras - pazite kako vozite, svima ste potrebni živi i zdravi!

Kad se sumira ova 2016, moglo bi se reći da je teška godina za nama, ali i za celom planetom.

Zajedno smo prošli kroz potresne trenutke, strepili smo dok su se dešavali teroristički napadi; zajedno smo se radovali kad smo pomagali deci da ozdrave; uz Telegraf ste pratili prekretnice u svetskoj istoriji - izlazak Velike Britanije iz EU, izbore u Americi...

EKSKLUZIVNO: Momčilo Krajišnik otkriva pravu istinu kako je Slobodan Milošević umro u Hagu

Radili smo važne intervjue s domaćim političarima i trudili se da svaku vest plasiramo prvi kako biste vi bili odmah obavešteni o najvažnijim dešavanjima.

Kada su bila u toku hapšenja - mi smo prvi stizali na lice mesta i uključenjima uživo smo vas uvodili u centar zbivanja, a to ćemo nastaviti i u 2017.

Način na koji je Jelena Marjanović ubijena otkriva ko je ubica

Ispratili smo, bez lažne skromnosti, sve najvažnije sportske događaje - jer ovo je jedini portal u Srbiji u kom podjednako uživaju apsolutno svi koji vole sport - trudimo se da maksimalno pokrijemo svaki meč, utakmicu...

Telegraf u gostima kod Pančeva: O Bariju, putu do finala, bežanju u fići, dimnoj bombi u restoranu...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ali sport nije sve - išli smo na mnoge izložbe, kako bismo udovoljili i publici sa istančanim ukusom za umetnost i kulturu.

Ovako izgleda soba naših gastarbajtera u Nemačkoj: Dobro obratite pažnju na detalje

Ne zaobilazimo ni domaće zvezde - glumce, pevače, pa zato i u 2017. nastavljamo istim tempom - samo kod nas ćete moći da pratite mnoge koncerte uživo.

Razbijao ju je u Slagalici sa 13:0, a onda je pokazao kakav je džentlmen (VIDEO)

Nismo želeli da se fokusiramo samo na jedan grad, pa zato iz dana u dan samo kod nas možete pročitati tople priče o običnim ljudima iz naroda, koji imaju veliko srce i koji su zaslužili poštovanje u svom mestu, ali i dalje!

Ako ste propustili priču o ovom čoveku, obavezno je sada pročitajte:

Genijalni izum Srbina: Od 44 limenke piva napravio aparat koji mu greje celu kuću (FOTO)

U godini za nama objavili smo brojne video-snimke, koje je strpljivo i posvećeno pripremala naša prva srpska internet televizija - T now.

Vodili smo vas u ekskluzivne šetnje sa najznačajnijim ličnostima naše zemlje, trudili smo se da svaka bitna informacija stigne do vas - i uspevali smo u tome. Obećavamo vam još bolju 2017, spremamo vam silna iznenađenja i želimo da i dalje budete uz nas kao i dosad.

Telefon u ruke, laptop ispred sebe, čitamo se u 2017!

(Ekipa Telegrafa - redakcija@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    1. januar 2017 | 09:50

    Dobar glas se daleko - cuje... (Vama i svim komentatorima - sve najlepse.Hvala sto postujete -razlicitost.)...

  • Dalibor rajkovic

    1. januar 2017 | 00:11

    Sve najbolje

  • Mire

    1. januar 2017 | 00:08

    Stecnu novu godinu zelim celoj redakciji TELEGRAFA puno srece i zdravlja naka vam se sve zelje ispune i puno puno dobrih vesti iz nase SRBIJE a takodje i iz sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA